دیروز قند خونم تو ازمایش ناشتا ۲۳۶ بود خیلی شک کردم چون دو ماه پیش چکاب داده بودم و قندم ۹۰ بود رفتم درمانگاه و تست با دستگاه گرفتم شب حالا غروب کلی شکلاتم خورده بودم تست ۱۰۴ اومد دکتر تکرار ازمایش'نوشت امروز صبح رفتم چقدر من استرس بگیرم اخه🥺🥺🥺الان کدومش راسته کدوم دروغ آیا دستگاههای خانگی خطا دارن؟ در فاصله یه روز این حجم اختلاف ساعت ۶ جواب تکرار ازمایشم میاد دارم میمیرم از استرس
خدا رحم کنه موندم سر دو راهی گرسنمم هست کمترین وعده خوردم تا ساعت ۶ ببینم چی میگن
من هر روز نوشابه میخوردم برای ازمایش اولیه بارداری قندم ۱۱۰ بود ناشتا دکتر گفت دییابت بارداری حساب میشی چون ماه های اخر قندت بالاترم میره باید دارو مصرف کنی ولی من ترسیدم دارو مصرف نکردم یک ماهو خورده ای قندو با نوشابه حذف کردم قندم ناشتا شد۸۳ بعد از صبحانه شد ۸۸. خلاصه خودت خیلی راحت میتونی کنترلش کنی با پرهیز
اصلا اهل نوشابه نیستم والا قندم همیشه خدا پایینه شوکه شدم جواب ازمایش'و دیدم تا ساعت ۶ میرم ببینم چی ...
فامیل شوهرم قلبش درد میکرده یکم میبرنش بیمارستان ازش چند تا ازمایش میگیرن میگن وضعت خییلی خییلی وخیمه حتما در عرض یک هفته باید عمل قلب باز بشی این بنده خدا ام میره هفته بعدش میره که عمل قلب باز انجام بده دکتره که میااسته عملش کنه میبینش بهش میگه این اصلا بهش نمیخوره همچین مشکل حادی داشته باشه ازش دوباره ازمایش بگیرید وقتی دوباره ازمایش میگیرن میبینن هیچیش نیست جواب ازمایشش با یکی دیگ عوض شده بوده اشتباهی
فامیل شوهرم قلبش درد میکرده یکم میبرنش بیمارستان ازش چند تا ازمایش میگیرن میگن وضعت خییلی خییلی وخیم ...
قصاب خونه است دیگه خودمم ۴ سال پیش پایین شکمم درد گرفت تعطیلات عاشورا بود والا به زور یه سونو پیدا کردم گفت آروم راه برو تا برسی اتاق عمل اپاندیست داره میترکه قلبم ریخت بخدا رفتم بیمارستان باز سونو کردن مستقیم بستری و اتاق عمل هی میخوندم تو نت علائم درد سمت راست مال من زیر شکم بود خلاصه هزینه عمل دادیم جراح اومد سمت راستمو فشار داد محکم بعد ول کرد گفت درد داری گفتم نه زیر شکمم کلا درد داره😑خدا ازش راضی باشه بهم گفت پاشو برو تو رو جراحی نمیکنم بخدا یه بسته قرص مترونیدازول عفونت خوردم گفت رودت عفونت کرده تمام تا الان دردی نگرفتم