2777
2789

الان 15تا تو حسابم لباسهام هم کهنه آن حتی دلم نمیاد برم آرایشگاه اصلاح کنم

از همین لحظه زندگی من سرشار از شادی و آرامش میشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

با اینکه 15 سال شاغلم در حد 200گرم طلا پس انداز دارم  تو سال‌های گذشته همه پولم هزینه زندگی می کردم

کاش من نصف این اخلاقتو داشتم🤦🏼‍♀️بخدا اگه جمع کن بودم الان یه اپارتمان برا خودم خریده بودم

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

نکن با خودت این کارا را 

به خودت ظلم نکن

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

کاش من نصف این اخلاقتو داشتم🤦🏼‍♀️بخدا اگه جمع کن بودم الان یه اپارتمان برا خودم خریده بودم

هزینه خورد خوراک کردم تازگی اختیار پولم پیدا کردم

پول واسه اینه که شما زندگی مرفح تری داشته باشی ، حالت بهتر باشه، کیفیت زندگیت بره بالا، نه که لباسات کهنه باشه ولی پونزده میلیون پول داشته باشی ، برو واسه خودت خرج کن ، عمر کوتاه تر از اونی هست که به خودت نرسی 

کاربری دوم ، ولی اصلا پشیمون نیستم چون حق گفتم  زرد_چوبه هستم ، دو هفته تعلیق شدم دوباره ظرف یه هفته یه ماه تعلیقم کردن 😕😂