2777
2789
عنوان

اگه پسر بودید

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 33 پست
فضا؟ فضا دادم ک با رفیقم ریختن رو هم دیگه.. اصلا فکر نمیکردم دختره حتی ب چشش بیاد گذاشتم حرف بزنن ن ...

ببین فقط این نیست به مجموعه رفتاره 

این در صورتیه که یه پسر نرمال باشه البته 

وگرنه خیلیا اختلال شخصیتی دارن 

شما رفتار درست و باید داشته باشی طرف مقابل هم باید نرمال باشه 

خیلی بدشون میاد طبیعیه مطمئن باش برا هر پسری مادری کنی بدش میاد. شاید قبل از دوستی جذب قیافه بشن ولی ...

حرفی نمیمونه :)من ک برا همه مادری نمیکردم 

جلو چش خودش خیلیایی رو رد کردم که گریه کردن و برام مهم نبود 

نفهمید چقدر مهم بود 

خدا همیشه بهت یه شانس دیگه میده خدا وقتی زمین خوردی دستتو میگیره خدا دردات رو تسکین میده و چیزی رو میبینه و میشنوه که تو نمی‌بینی و نمیدونی ،کافیه به خدا اعتماد کنی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یعنی خوششون میاد سیگار بکشن رفیق بازی کنن دختره هیچی بهشون نگه؟؟ نگه برو دور زندگی و آیندت و سر اینا ...

ببین عزیزم این پسری که شما میگی دوست میخواد خوش گذرونه آینده ای هم نداره خودش میدونه پس دختری میخواد که آینده براش مهم نباشه خوش گذرون و بدون فکر زندگی کنه به مرور این پسر دخترایی که باهاش دوست میشن امتیازاتی کمتری دارن بعد از این دختر مطمئن باش با دختری دوست میشه که میگی صد رحمت به این ولش کن پسره خوب پیدا میشه