2777
2789
عنوان

حس نابغه بودن

136 بازدید | 6 پست

بچه من خیلی دختر هدف مندی هستم اما وقتی مامانم بهم میگه کمکت میکنم که به یه هدفی برسی از تلاش کردن برای رسیدن به اون هدف ناامید میشم و بیشتر از مادرم بدم میادکه چرا این حرف رو بهم زده حس میکنم خودم به اندازه کافی توانمند نبودم و اعصابم بدجور از مادرم بهم میریزه چه کارکنم این حسم بره ؟

واینکه تا به این سن رسیدم کلا مادرم مخبت زبانی نمیکنه درحالی به نوه اش خیلیییی محبت میکنه اما منو نادیده میگیره و منم دوست پسر نداشتم تاحالا تا بتونم یه محبتی رو از جنس مخالف دریافت کنم احساس عدم ارزشمندی و نادیده گرفته شدن دارم حالم خوب نیس

مامانت میگه کمکت میکنم یعنی حمایتت می‌کنه پشتته ربطی به ناتوان دونستن نداره خب این محبت زبانیه شاید روش حساسی نوه ش همسنته یا بچس خودت چندسالته وا احساس ارزشمندی چ ربطی به محبت دوست پسر دوست دختر داره احساس ارزشمندی از درون خودت میاد

:)                             

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مامانت میگه کمکت میکنم یعنی حمایتت می‌کنه پشتته ربطی به ناتوان دونستن نداره خب این محبت زبانیه شاید ...

کلا برادرزاده امو خیلییی دوست داره با اینکه خارج از ایرانه زنگ میزنه به نوه اش کلییی قربون صدقه اش میره