2777
2789
عنوان

دخترا یه سوال؟؟؟؟🙏🥰

143 بازدید | 17 پست

تو یه رابطه وقتی دو طرف برای حفظ همدیگ تلاش میکنند خب این خیلی عالی و زیباست...

اما اگر این شمایی ک همیشه تلاش میکنی و هر چقدر به اون ادم مقابل فضا میدی تا اون هم تلاشی بکند اما نتیجه ای نمیده اینجا باید دست از رابطه کشید یا زمان بیشتری بهش داد؟!

بنظرتون درستش کدومه

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

دست از رابطه کشید کاری ک من کردم 

چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️نه مرگ آنقدر تلخ است نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرفش را بدهد 🙂غمت نشسته بر جانم، نفس بکش ایرانم.🕊️ 🖤‏

کاشکی تو این دنیا هیچ ازدواجی چیزی نبود همه مجردبودن تو مجردی بچه میاوردن عاشقم نمیشدن چقدر زیبا میشد درگیری فکریم نداشتیم لذت میبردیم هز زندگی

منم اون دختر مهربون.... خوش خنده..... تنبل😂..... برای خودم یه پا روانشناس😂..... نابغه.....پیشگو😂...یه ذره مهندس😆

در رابطه با آقایون به ازای هر پنج قدم که به سمتتون میان ، یه قدم برید سمتشون

در غیر این صورت از اولویت هاشون یا حتی از زندگیشون حذف میشید

معماری رشته و کارمه. فامیلیم نیست💚سعی میکنم همسر و مادر کاملی باشم باوجود شاغل بودن.
در رابطه با آقایون به ازای هر پنج قدم که به سمتتون میان ، یه قدم برید سمتشون در غیر این صورت از اول ...

بنظرتون این کم توجهی نسبت بهشون به رابطه اسیب نمیزنه و دلسرد نمیکنه رابطه رو

کاشکی تو این دنیا هیچ ازدواجی چیزی نبود همه مجردبودن تو مجردی بچه میاوردن عاشقم نمیشدن چقدر زیبا میش ...

فقط میتونم بگم ای کاش همچین چیزی وجود داشت 🥺💔

بنظرتون این کم توجهی نسبت بهشون به رابطه اسیب نمیزنه و دلسرد نمیکنه رابطه رو

نه عزیزم نباید بذاری حس کنه تو داری بی توجهی میکنی

تو وانمود میکنی که مثلا سرت شلوغه ، آقا بهت زنگ میزنه و خیلی گرم جوابشو میدی و میگی دلم میخواست باهات حرف بزنم ولی نرسیدم ، چه خوب شد زنگ زدی

رفتارت اتفاقا باید گرم باشه ولی مخصوصا شروع رابطه رو باید اجازه بدی اون تلاش کنه بیاد سمتت و بهت نزدیک بشه

ولی وقتی میاد براش حال خوبی ایجاد کنی که دلش بخواد بازم بیاد

معماری رشته و کارمه. فامیلیم نیست💚سعی میکنم همسر و مادر کاملی باشم باوجود شاغل بودن.