عزیزم یه پزشک جراح مغز میگفت اینا همش برای وقتیه که مغز هنوز کامل دچار مرگ نشده و اینها توهمات ذهنه
🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق
من تو خواب تجربه کردم کاملا واقعیه حتی صورت من و مو هام سوخت بعد بیدار شدن کنار سرم قرمز بود& ...
خودت میگی خواب
من میگم مرگ کامل
🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق
عزیزم یه پزشک جراح مغز میگفت اینا همش برای وقتیه که مغز هنوز کامل دچار مرگ نشده و اینها توهمات ذهنه ...
دقیقا موافقم
اولا مقداری توهمات ذهنه دوما بخشیش اغراق و خالی بندیه
اصلا نگاه نمیکنم این برنامه رو . یک بنده خدایی رو میشناسم چند هفته تو کما بود بعدش مدتی طول کشید تا بتونه حرف بزنه و راه بره بعدش میگفت تنها چیزی که یادمه صدای اطرافیانه میگفت صداها رو میشنیدم ولی توان عکس العمل نداشتم