2777
2789
عنوان

زندگی پس از زندگی

311 بازدید | 26 پست

ساعت ۵ بعد از ظهر هر روز از شبکه ۴ میزاره ، خیلی برنانه خوبیه از دستش ندید ، اون قسمتش رو دیدین که پسره گفت تو برزخ ازدواح کرده و بچه دار شده ؟

خدایااا من برادر مجرد جوان از دست دادم یعنی ازدواج کرده بچه داره؟

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم یه پزشک جراح مغز می‌گفت اینا همش برای وقتیه که مغز هنوز کامل دچار مرگ نشده و اینها توهمات ذهنه 

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق
عزیزم یه پزشک جراح مغز می‌گفت اینا همش برای وقتیه که مغز هنوز کامل دچار مرگ نشده و اینها توهمات ذهنه ...

من تو خواب تجربه کردم کاملا واقعیه 

حتی صورت من و مو هام سوخت بعد بیدار شدن کنار سرم قرمز بود 

من تو خواب تجربه کردم کاملا واقعیه  حتی صورت من و مو هام سوخت بعد بیدار شدن کنار سرم قرمز بود& ...

خودت میگی خواب 

من میگم مرگ کامل

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق
من قبول ندارم حرف این پزشکو 

خب دیگه شما حرف علمو قبول نداری انتخاب خودته

خدازوشکر این مزخرفات و نگاه نمیکنم به اندازه کافی مردم مشکل دارن دیگه چه معنی میده اینا وپخش کنن اگه راست میگن و دروغ نیست خودشون اول باید ارشاد بشن

تو لیوان کسی دریا نریز
عزیزم یه پزشک جراح مغز می‌گفت اینا همش برای وقتیه که مغز هنوز کامل دچار مرگ نشده و اینها توهمات ذهنه ...

دقیقا موافقم 

اولا مقداری توهمات ذهنه دوما بخشیش اغراق و خالی بندیه 

اصلا نگاه نمیکنم این برنامه رو . یک بنده خدایی رو میشناسم چند هفته تو کما بود بعدش  مدتی طول کشید تا بتونه حرف بزنه و راه بره بعدش میگفت تنها چیزی که یادمه صدای اطرافیانه میگفت صداها رو میشنیدم ولی توان عکس العمل نداشتم