2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلگیره یکم  

کاغذ دیواری تیره مناسب فضا اداری هست 

کلا کنده بشه 

رنگ دیوار سفید بشه 

کابینت مدرن سفید بشه 

سرامیک ها مدرن و پهن زده بشه 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

بستگی داره شما میخوایید چقدر هزینه کنید و رنگ و سبک وسایلتون چیه البته بهترین سبک مینیمال، مدرن هست ولی اگه یه تغییر ساده میخوایید کابینت طراحی شده رو تک رنگ کنید و کاغذ دیواری هم بردارید و رنگ کنید

اجاره کردیم. خیلی پشیمونم. دیروز قرارداد بستیم. حس میکنم آبروم جلو فامیل خودم و شوهر می‌ره. نمی‌دونم چرا یهو با همسرم جوگیر شدیم و فکر کردیم خیلی خوبه

اون گل آفتابگردون چی میگه😐 من از خونه های اتوبوسی بدم میاد حس خفگی بهم میده و اینکه نمیشه مبل هارو اونجوری که باید چید

خدایا من به تو ایمان دارم شکرت به خاطر همه چی❤️🥰❤️ خدایا خودت به همه کمک کن حاجتای قلبارو بده❤️❤️ عزیز دل مامان امروز تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳قلبتو دیدم تاپ تاپ می‌زد خداااایا شکرت شکرت شکرت

اون گل آفتابگردون چی میگه😐 من از خونه های اتوبوسی بدم میاد حس خفگی بهم میده و اینکه نمیشه مبل هارو ...

نمی‌دونم چرا حس کردیم نور جنوب داره حتما خوبه

اگه اجاره س و هزینه بعهده ی خودتون هیچکاری نکن وسایلت رو بچین و پرده اشپزخونه رو عوض کن اون کابین ...

آخه قراره فامیل ها ی خودم و همسر بعد عروسی بیان ببینم. حس میکنم آبروم می‌ره. حداقل کاغذ دیواری رو عوض کنم