2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای یو ای همونیه که برا تعیین جنسیته؟

حالا خودم دقیق نمیدونم فک کنم اونایی ک همسرشون واریکوسل دارن اسپرم ها سالمو جدا میکنن تا بارداری سالم باشه و تعیین جنسیتم هس

چه مشکلی داشتین و چیکارایی قبلش انجام دادین؟

خم‌ مشکل  تنبلی  تخمدان‌ ۳سال‌ نازایی‌ شوهرمم‌ مشکل‌ کم‌ تحرکی‌ و‌ کم‌ تعداد  اسپرم‌

کار خاصی  انجام‌ ندادم‌ من  دوبارانجام‌ دادم‌ ب  فاصله  ۱سال  ک‌ باردوم‌ کلا  دلسردشده  بودم‌ ولی  دکترم‌ گفته  بودبعداز۳بار‌ ای  یو  ای  منفی  میتونم‌ ای  وی  اف  کنم‌ ک‌ همون‌ بار‌ اول‌ ک‌ خودشون‌ انجام‌ دادن‌ باردارشدم‌ اصلا‌ فکرشونیمکردم‌ ک‌ با  ای‌ یو  ای  بارداربشم‌ بخاطرهمین‌ هیج‌ کاری  انجام‌ ندادم‌ روز‌ ای  یو‌ ای‌ هم‌ روز  شب  یلدابود‌ بعدازینک‌ انجام‌ دادم‌ ن‌ استراحت‌ کردم‌ ن‌ چیزی‌ اومدم‌ خونه‌ کلی‌ دسردرست‌ کردم‌ عصری‌ هم‌ ۸۰کیلومتر‌ راه  رفتم‌ تاروستا‌ گفته  بودن۱۵روز‌ بعدازای‌ یو‌ ای  از‌ بدین‌ من  اونقدر  بیخیال  بودم‌ ک‌ اصلا‌ انتظارنداشتم‌ بارداربشم‌ ۱هفته‌ بعداز‌ پری‌ از  دادم‌ ک‌ کلا‌ دیر  مری  شدن‌ برای  من  عادی‌ بود‌ جواب‌ ازمایشمم  ۲عفته بعد رفتم‌ گرفتم‌ اونم‌ دکترگفت حتماباید‌ جواب‌ ازمایشت‌ دستت‌ باشه  تابتونم‌ برات‌ امپول‌ بنویسم‌ تاپری‌ بشی خلاصه‌ رفتم  جوابشوگرفتم‌ دیدم‌ ک‌ مثبته  ک

مممممم
خم‌ مشکل  تنبلی  تخمدان‌ ۳سال‌ نازایی‌ شوهرمم‌ مشکل‌ کم‌ تحرکی‌ و‌ کم‌ تعداد  اسپرم‌ ...

من خودم تنبلی تخمدان دارم همسرمم واریکوسل داشت عمل کردن الان خوبه تعدا اسپرمشم ۵۵ میلیون دکترش گف همه چی عالیه نزدیک ۲ ساله اقدامم این ماه خودم ۴ روز زودتر پریود شدم و دکترم سونو کرد دید کیست دارم این ماه گف جلوگیری داشته باش هنوز بهم در مورد ای یو ای نگف خودم به فکرش افتادم مشکلی که نداره انجام بدم؟

من خودم تنبلی تخمدان دارم همسرمم واریکوسل داشت عمل کردن الان خوبه تعدا اسپرمشم ۵۵ میلیون دکترش گف هم ...

دقیقا‌ مشکل‌ ماهم‌ همین‌ بود‌ شوهرمم‌ عمل‌ کرد‌ ن‌ عزیزم‌ ب‌ حرف  دکترانباش‌ اونا‌ ب‌ فکر‌ پولن برو‌ ای  یو  ای  کن

مممممم