یه عالمه کاره خورده ریز دارم هی تنبلیم میشه انجام بدم همش میگم بعد بعد همینطوری روی هم انبار شده تا عیدم که چیزی نمونده خیلی دلم میخواد امروز تموم بشه خونه تمیز تمیز بشه امشب که تولد دعوتیم فردا هم خونه مادر شوهرمم چیکار کنم
﴿𝑲𝒖𝒓𝒅𝒊𝒔𝒉 𝒈𝒊𝒓𝒍﴾🍓فکر میکنید اگر همین فردا زنان از خواب بیدار میشدند و تصمیم میگرفتند که بدن هایشان را همین گونه که هست دوست داشته باشند، چند تجارت از رده خارج میشد؟! تجارت هایی که از ترویج نفرت زن به بدنش درآمد کسب میکنند....! _اکانت حاصل سومین ترکیدن میباشد🪒
خدا بخواد امروز فرش رو میبرم ،،فرشم تمیز بشه انگار همه خونه تمیزه دوتاپسرام کمک میکنن
همه کمک بدن واقعا خوبه حس خونه تکونی بیشتری داری ولی من تنهام همسرمم خیلی براش مهم نیست واقعیت یه بار میگه کمک میدم یه بار میگه حوصله ندارم ولی قولشو داده که کمک کنه ببینیم چی میشه
من هرچقدر تمیز می کنم بازم دخترم به هم میریزه نشستم به درو دیوار نگاه میکنم جارو برقی آه میکشد 😂😂 ...
من دو تا سه تا کابینت مونده یخچال روی کابینتا تمیز کنم دستشویی و حموم بشورم تی اساسی و جارو اگه شروع کنم نهایت سه چهار ساعت ولی تنبلیم میاد شایدم زورم میاد تنهایی کار کنم نمیدونم 😂😂
من دو تا سه تا کابینت مونده یخچال روی کابینتا تمیز کنم دستشویی و حموم بشورم تی اساسی و جارو اگه شروع ...
من تازه چند ماهه اسباب کشی کردم تمیز کاری اساسی ندارم ولی خب همیشه به هم ریختست خونمونم قدیمیه و خیلی بزرگه انگار هیچ وقت مرتب نمیشه بچه هم دایم داره ربخت و پاش میکنه
من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز