2777
2789
عنوان

اکسم پیم داده

108 بازدید | 10 پست

حدود یک ماهو نیمه که کات کردیم

کات کردنمون سر این بود که کسی که دوست داشت باهاش از قبل رفیق بود وقتیم بامن رلزد کلا قطع ارتباط کرد باهاش ما رو اکانتای همدیگه بودیم که من سر همون دختره دعوام شد باهاش دیدم یکی اومد رو اکانتش پرسیدم کیه گف دوستمه گوشیم داشته خاموش میشده با گوشی این اومدم رو اک جوابتو بدم خلاصه یسری حرفارو زد و همو بلاک کردیم که همون دختره بود 

من باهاشون گپ مشترک داشتم و یه اکیپ بودیم

این پسره قبلا نود فرستاده بود دختره هم چون بدش از من میومد تیکشو تو گپ مینداخت منم کلی حرف بارش کردم که قشنگ سوخت حقیقتم بودن واقعا😂

یمدتم اکانتمو عوض کردم و قطع ارتباط باهاشون کردم  یه هفتس اومدم رو اکانت خودم  که دیدم سه تا از رفیقای اون پسره اکسم اومدن پیم دادن که بیا گپ و اینا بزور منم گفتم ن 

بعد یکیشونگفت فلانی قسمم داده نگم ولی اون گفته بیارمت گفتم که اون کیه که من بخاطرش برم گپ او ن مرسی جایی که اون هست نمیام امشب ساعت۱۲پسره پیم داده لینک گپو داده گفته بیا سین نزدم نمیزنمم تا اخر شب 

بنظرتون چیکار کنم؟

اینم بگم که یکی از اون پسرا من زیاد باهاش جور نیستم بازم تیکشو انداخت بهم و اون اکانت که مال رلم بود داد ب همون دختره و کلی هایلات داشت الان هایلایتاشو پاک کرده و اکانتم خام شده بنظرتون جریان چیه چیکار کنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظورش چیه از اینکاراش

نمیدونم‌ شاید میخوان ازت سو استفاده کنن و شاید اکست گفته بهشون که دوتاشو زده برگشته احساساتتو به بازی بگیره

حواست باشه پسرا همه چیز را به هم میگن و مثل ما دخترا نیستن اگه با یکی باشن و هرکار خواستند بکنن همه پسرا میدونن

دوتا ترنم اصفهانی (کاربری دست دونفر است)
نمیدونم‌ شاید میخوان ازت سو استفاده کنن و شاید اکست گفته بهشون که دوتاشو زده برگشته احساساتتو به باز ...

دقیقا من هنوز پیامشو سین نزدم الانم سین میزنم میگم نمیام