2777
2789
عنوان

دارم میرم واسه آزمایش بتا

119 بازدید | 17 پست

بچه ها دارم میرم آزمایشگاه 

یعنی میشه مثبت باشه؟

میشه منم مامان بشم 😭

اینسری دیگ خیلی دلخوش کردم.....نمیدونم 

الهی خدا هیچ بنده ای رو ناامید برنگردونه💔

میشه برای تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۴ روز گذشت  ۱۸ روز هم از امپولhcgگذشته

منم فردا موعودمه دعا کن منم باردار باشم 

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
انشاالله بحق ام البنین مثبت باشه عزیزم  تست زدی؟؟من دیروز تست زدم مثبت شد دیشب آزمایش دادم مشکو ...

۴ روز پیش زدم دوتا همزمان 

یکی منفی   یکی هاله افتاد 

میترسیدیم دیگه نزدم

مبارکت باشه عزیزممم به سلامتی😍بعد چند روز تاخیر رفتی؟من ۴ روز عقب افتاده پریودم 

ان شاءالله پریود نشییی 😍 برات حمد میخونم 

انشالله من هر ۲۸ روز میشم اگه اونجوری حساب کنم باید دیروز میشدم ولی اگه تاریخ اون ماه حساب کنم فردا میشم 

ممنون گلی منم برات میخونم

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
انشالله من هر ۲۸ روز میشم اگه اونجوری حساب کنم باید دیروز میشدم ولی اگه تاریخ اون ماه حساب کنم فردا ...

من دو هفته ست زیرشکمم و دور نافم و پهلوهام دردمیکنه 

انگار هرلحظه دارم پریود میشم 

یسری ها میگن درد و پریود و علائم حاملگی شبیه هم 

نمیدونم 

ان شاءالله که توهم ۲    ۳ روز دیگه تست بزنی و مثبت بشه همینجا بگی و خوشحالمون کنی عزیزم 

من دو هفته ست زیرشکمم و دور نافم و پهلوهام دردمیکنه  انگار هرلحظه دارم پریود میشم  یسری ...

من بارداری اولم تا سه ماه درد پریود داشتم 

اگه باردار بودیم دوست شیم باهم بگذرونیم بارداری مونو 

میگم من بچه ۱۳ کیلومتر بغل میکنم مشکلی پیش نیاد یه وقت اخه خیلی گریه میکنه

من بارداری اولم تا سه ماه درد پریود داشتم  اگه باردار بودیم دوست شیم باهم بگذرونیم بارداری مون ...

ای بچه دومتههه؟

ان شاءالله ک پریود نشیییی

اره اره حتما 🥺😍فقط دعا کن بشه.....

الهی ...اگه بخواد بخواد هیچ مشکلی پیش نمیاد 

من یکی از رفیقام ۳ تا بچه داره همه رو پشت هم باردار شد و یسره بچه هاش بغل بودن 

خداروشکر اتفاقی نیفتاد 

نگران نباش

۴ روز پیش زدم دوتا همزمان  یکی منفی   یکی هاله افتاد  میترسیدیم دیگه نزدم مبارک ...

من ۲روز دیروز یک روز تاخیر ورفتم ممنون عزیزم واسم دعا کن مثبت باشه و سالم بدنیا بیاد انشاالله تو هم بری ومثبت باشه و سالم و صالح بدنیا بیاد عزیزم  

خدایاشکرت
من ۲روز دیروز یک روز تاخیر ورفتم ممنون عزیزم واسم دعا کن مثبت باشه و سالم بدنیا بیاد انشاالله تو هم ...

ان شاءالله سالم و صالح باشه 

ب خوشی زایمان کنی عزیزم 

ممنون گلم

2790
2778
2791
2779
2792