2777
2789
عنوان

آگاهی..

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 103 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون که تمام ترجمه هاش دروغه  دقت کن گفتم ترجمه هاش نه خودش ها

از کجا میدونی دروغه کسی این حرفو میزنه که به تمامی قواعد و قانون های زبان عربی مسلط باسه و بتونه حرفشو اثبات کنه

!!

آیدان‌ ام🌝 در ستایش نور 🌙باران زده به جانم گل داده استخوانم🍃 شبی از میان اینهمه درد ، اُمید میروید🤍 ما از اُمید نوشتیم تمام کلماتمان جوانه زدند🌱 برای سلامتی امام زمانت صلوات میفرستی؟:)♥️ آرزوهایم رو به خدایی می‌سپارم که یوسف را از تهِ چاه به تخت پادشاهی رساند💛

یه عده بی سواد نشستن از بچگی گفتن تو گوش ما ک بهشت این طوریه ک یه جوب عسل و شیر موز و فلان داره خب اولش برای یه بچه جذابه ولی این بچه بزرگ میشه میفهمه این قدر بچگونه و ساده نیست فقط الان در حد شعور ما نیست درکش 

آموزش اشتباه از بچگی

از کجا میدونی دروغه کسی این حرفو میزنه که به تمامی قواعد و قانون های زبان عربی مسلط باسه و بتونه حرف ...

نیاز به تسلط به زبان عربی نیست .خب شما ثابت کن که دروغ نیست و راسته

یه عده بی سواد نشستن از بچگی گفتن تو گوش ما ک بهشت این طوریه ک یه جوب عسل و شیر موز و فلان داره خب ا ...

اره واقعا انقد میگن از موهاتون آویزون میشین سرب داغ میریزین تو گلوتون. چرا آدما رو از خدا میترسونن خدا خیلی خوبه خدا خیلی مهربونه

یه عده بی سواد نشستن از بچگی گفتن تو گوش ما ک بهشت این طوریه ک یه جوب عسل و شیر موز و فلان داره خب ا ...

مسخره بودن داستان هاشون در این حده ک میگن شراب گناهه و مثلا دختر بازی اینا حرومه 

بعد اون دنیا جوب شراب  و حوری پاداش میدن😂😂😂

مسخره بودن داستان هاشون در این حده ک میگن شراب گناهه و مثلا دختر بازی اینا حرومه  بعد اون دنیا ...

دقیقا

همون اول تایپک گفتم نمیشه دنیایی که ما هیچ نگرشی ازش نداریم رو برامون توضیح داد چون درکش برامون ناممکنه

اره واقعا انقد میگن از موهاتون آویزون میشین سرب داغ میریزین تو گلوتون. چرا آدما رو از خدا میترسونن خ ...

چون اینجوری برامون ترجمه کردن و به نفعشون بوده اینجوری بگن

مسخره بودن داستان هاشون در این حده ک میگن شراب گناهه و مثلا دختر بازی اینا حرومه  بعد اون دنیا ...

این داستان‌ها هیچکدوم توی قرآن نوشته نشده و گفته هم نشده فقط برای من و شما اینجوری ترجمه اش کردن