2777
2789
عنوان

کامنت بزارید براتون حمد بخونم

115 بازدید | 23 پست

شما هم برای بچم دعا کنید و عاقبت بخیری خودم 

❤️

اکانتم مثل دفتر خاطراتم میمونه برام تا اگر بعد از جدایی ذره ای عذاب وجدان گرفتم بخاطر آینده ی بچم یه سر به اینجا بزنم بهم یادآوری بشه ک من از هیچ تلاشی برای اصلاح و حفظ این زندگی دریغ نکردم و بازهم بهم یاد آوری بشه ک خیروصلاح و آرامش بچم در جدایی بود و من چاره ای نداشتم و با جدایی هممون خوشبخت تر از قبل شدیم خوشحال میشم اگر تاپیکام خسته کننده و تکراری بودن ردبشید ازش و بسیار ممنون میشم اگر کامنت بزارین و من از نظرات ارزشمندتون استفاده کنم و بهم لطف میکنید اگر دعام کنید...🤎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی که خودتو بچت عاقبت بخیر و سلامت باشید🤲

براتون صلوات و سوره توحید خوندم ⚘

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

اسمم ماه دعا کنید آزمون بهورزی قبول شم ممنون 

چشم منم دعامیکنم ..‌‌

۲ نکته ی مهم از امیر مومنین : ۱)امام علی (ع) : به دلت بقبولان که دنیا فانیست ✨️۲) علی را گفتند : ای علی چگونه علی شدی ؟ امام فرمودند : نگهبان دلم بودم ✨️ ‌‌‌‌‌..." خویش شکر گذار تمام داشته هایش هست " حتی گاهی شکرگذار غم هایش .

الهی که خودتو بچت عاقبت بخیر و سلامت باشید🤲 براتون صلوات و سوره توحید خوندم ⚘

😘😘

اکانتم مثل دفتر خاطراتم میمونه برام تا اگر بعد از جدایی ذره ای عذاب وجدان گرفتم بخاطر آینده ی بچم یه سر به اینجا بزنم بهم یادآوری بشه ک من از هیچ تلاشی برای اصلاح و حفظ این زندگی دریغ نکردم و بازهم بهم یاد آوری بشه ک خیروصلاح و آرامش بچم در جدایی بود و من چاره ای نداشتم و با جدایی هممون خوشبخت تر از قبل شدیم خوشحال میشم اگر تاپیکام خسته کننده و تکراری بودن ردبشید ازش و بسیار ممنون میشم اگر کامنت بزارین و من از نظرات ارزشمندتون استفاده کنم و بهم لطف میکنید اگر دعام کنید...🤎

انشالله خودت و بچت همیشه سالم و عاقبت بخیررباشید. 

ریحانه ام لطفا دعا کن سال ۱۴۰۳بزام خوبه باشه 

چه آسان می‌توان از یاد ها رفت  / مپرس حال مرا روزگار یارم نیست / مثل یک شایعه در حسرت باور شدنم