2821
2789
عنوان

سکته چشمی

388 بازدید | 4 پست

سلام وقتتو بخیر

لطفا هر کسی چیزی میدونه راهنمایی کنید

پدرم چشم چپش بطور ناگهانی تار شد و گفتن سکته چشمی کرده و چشمشون از داخل خونریزی کزده ولی عصبشون سالمه  اشیا رو تشخیص میدن ولی تاره براشون جزئیات براشون واضح نیست درواقع رفتن دکتر میر عشقی گفتن برو بعد عید بیا درمانت شروع کن ولی دکتر پاپی گفتن درمانی نداره سکته چشمی و فقط خیلیییی کم از دیدت بهتز میشه ولی دیدم بعضیا میگن خوب میشه به مرور ولی خیلیی کلافه ام

توروخدا اگع تجربه ای داشتین یا کسی رو دیدین راهنمایی کنید

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نمیدونم گلم من اطلاعی ندارم ولی با یه دکتر دیگه هم مشورت کنید ان شاءالله که مثل روز اولشون بشن

درکت میکنم هزارساله باشه بابات پدر خدابیامرز من دیابت داشت یه روز توی حیاط بود دیدم چشم راستش سفید شده و بینایی اش رو از دست داده بود داشتم از ناراحتی سکته میکردم

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
2823
2791
2779
2792