2821
2789
عنوان

چت ترسناک

548 بازدید | 16 پست

بچه ها تاحالا شده با غریبه ها چت ترسناک داشته باشین یا کلا طرف بیش از حد معمول مشکوک باشه و واقعا مورد ترسناک دیدین تو چت با آدما؟ 

تعریف کنید 😉

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️

ن بابا یکی میگف شیطان پرستم و چرت و پرت و پروفایلای شیطانی  و... انقد ازخدا و.. گفتم گفت مرسی من توبه کردم منو ب راه راست هدایت کردی و.... 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

من یه بار با یکی چت میکردم

منم ف ال حافظام درست میاد از یه سایت براش گرفتم ف ال مشخصات طرف و گفت

منم رفتم بهش گفتم 

طرف از ترس داشت خودشو خراب میکرد

هی میگفت تو آشنایی

مگه میشه اینا رو ازم بدونی

یه چیزایی تو ف ال گفته بود که فک کنم فقط خود طرف میدونست

من همه رو به اسم خودم زدم گفتم حس ششم قویه

طرف فکر کرد جادوگرم😂

فقط 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من از قانون جذب معحزه ها دیدم.پارسال با چند نفر گروهی شکرگذاری و قانون جذب کار میکردیم همه ما یه معجزه هایی دیدیم.یکی رفت سرکار.یکی ازدواج کرد.یکی با همسرش رابطه اش خوب شد و.....الانم دوباره میخوام بصورت گروهی شروع کنم گروه تو روبیکاست از اینکه یکی به وسیله من به خواسته اش برسه خوشحال میشم اگر روبیکا ندارید همینجا بپرسید جواب تونو میدم(هدف من کمک رسانی به آدماست نه چیز دیگری🥰) اگر تو گروه نشد بیاین عضو چنل شید تا پی وی تون لینک و بفرستم@shokrgozari90❤️❤️❤️❤️https://rubika.ir/joing/BACDEBGDI0UBGIEAFPARYVEIDVUHYDSX

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ن بابا یکی میگف شیطان پرستم و چرت و پرت و پروفایلای شیطانی  و... انقد ازخدا و.. گفتم گفت مرسی م ...

اینا ی مدت خیلی زیاد بود تو مجازی توهم میزدن 🤣🤣

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
اینا ی مدت خیلی زیاد بود تو مجازی توهم میزدن 🤣🤣

😂دقیقا الانم هس فقط فاز همجنس گرا و.. برداشتن هنوز بچن نمیفهمن چی ب چیه

😂دقیقا الانم هس فقط فاز همجنس گرا و.. برداشتن هنوز بچن نمیفهمن چی ب چیه

دقیقااااااا توهمه همش تلقین ذهنه من که اصن درک نمیکنم اینا که میگن همجنس گراییم

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
دقیقااااااا توهمه همش تلقین ذهنه من که اصن درک نمیکنم اینا که میگن همجنس گراییم

ببین بعضیا واقعا مریضن و بیمار ک باید درمان بشن ن ازادی داده بشه ک هرغلطی اضافه کنن و واقعا ادما تا 22سالگی درک درستی ازهیچی ندارن چ برسه ب جنسیت  و... 

اگر قرار بود همج نس گرایی باشه خدا زن و مرد رو خلق نمیکرد خب 😑

ببین بعضیا واقعا مریضن و بیمار ک باید درمان بشن ن ازادی داده بشه ک هرغلطی اضافه کنن و واقعا ادما تا ...

دقیقااااا هنوز دهنشون بو شیر میده میان حرف مفت میزنن 

بنظر من همه تا 18سالگی میتونن تشخیص بدن چه برسه 22 اینا بیمارن واقعا.. 

(امضاتو دوست داشتم:) 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
من یه بار با یکی چت میکردم منم ف ال حافظام درست میاد از یه سایت براش گرفتم ف ال مشخصات طرف و گفت م ...

گلم میشه درخواستمو قبول کنی

تو نی نی سایت عروسا همه: آرومن ولی مادر شوهرشون جنگی و پرخاشگر😑 از خانواده شوهرشون سرن😐 مجردی پرنسس بودن و خدمتکار داشتن ولی تو خونه شوهر دارن کلفتی میکنن😳همیشه هم احترام خانواده شوهرو داشتن ولی اونا بی دلیل بی احترامی میکنن😵‍💫 انتظار دارن شوهرشون اسمی از خانوادش نیاره🤨 اگه از خانواده شوهرشون کسی  بخواد بیاد خونشون کلی جبهه میگیرن و تاپیک میزنن که چیکار کنم زودتر برگرده خونش و .... و عجیب تر نظراتیه که بقیه میدن🫠 به خصوص اینکه میگن اگه اومدن کم محلی کن😳 برو تو اتاق نیا بیرون خودتو بزن به خواب🤐 برو حمام طولانیش کن تا پاشه بره🙄 اصلا چه معنی داره بخوان بیان خونتون؟!🫨 حالا اگه خانواده خودشون باشن: عزیزم مادرته حق داره بیاد/ خواهرته باید بیاد خونت/ اگه شوهرت ناراحت شد که میخوان بیان محلش نده وظیفشه😒 بابا بس کنید این کارا رو از خانواده شوهر هیولا نسازین🙃 درسته بعضیا واقعا احترام حالیشون نیس ولی درصد کمی دارن😊 همونقدر که خانواده شما حق دارن بیان خونتون و شما رو ببینن یا با بچتون سرگرم شن خانواده شوهرتون هم حق دارن🤗 اگه پدر و مادر شما زحمت کشیدن براتون پدر و مادر همسرتون هم زحمت کشیدن براش😇 همونقدر که خواهر و برادر شما، شمارو دوست دارن و مشتاق دیدارتون هستن؛ همونقدر خواهر و برادر همسرتون، دوسش دارن و دلشون میخواد برادرشونو ببینن😍 یه طرفه به قاضی نرین😉 خانواده شوهر غول نیستن اونا هم آدمن و حق دارن از محبت پسرشون برخوردار باشن❤️در ضمن اونایی که درمورد اسمم پرسیدین که چرا دو تا اسم مختلف میگم نیلا اسم مستعارمه و تو شناسنامه ی چیز دیگس ولی چون نیلا رو بیشتر دوس دارم اونو به کار میبرم/ 
2790
2823
2791
2779
2792