2777
2789

از پول وام دانشگاه ام رفتم طلا خریدم قبلا هم اینکارو میکردم الان شوهرم ناراحته میگه چرا پنهان کاری میکنی چرا قبلش ب من نگفتی الان من باید چی کنم دوروزه بی محلی میکنه واقعا اشتباه کردم؟

ازش نظر خواهی نکن نگو بنظرت طلا بگیرم؟

ولی بهش اطلاع بده بگو فردا میخوام برم طلا بخرم . 

وقتی نمیگی حس غریبه بودن به آدم دست میده

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارت که اشتباه نبوده اصلا اما همینطور که ما توقع داریم همسرامون مارو تو جریان تصمیماتشون قرار بدن متقابلا باید این کارو خودمونم انجام بدیم

اگه همسرت آدمی که از قبل تصمیماتشو میگه بهت درست بود که قبلش میگفتی بهش

ازش نظر خواهی نکن نگو بنظرت طلا بگیرم؟ ولی بهش اطلاع بده بگو فردا میخوام برم طلا بخرم .  وقتی ...

اره ولی راستش ترسیدم بگم بهش ازم بگیره شایدم نمی‌گرفت ولی نمیدونم چرا نشد بگم خیلی یهویی تصمیم گرفتم 

دوستی ما داشتیم رفته بود خونه خریده بود البت سرکار میرفت از شوهرش قایم کرده بود😑

دخترخاله منم همینکارو کرد تا پای جدایی رفتن با همسرش

آخرم با وساطت بقیه به خاطر بچه هاشون جدا نشدن اما انگار دیگه رابطشون مثل قبل نیست حتی باگذشتن ۲ سال

البته دخترخالم راضی از کارش😁 میگه پشتوانه دارم الان و اگه بهش میگفتم ازم میگرفت پولشو باهاش کارکنه و اخرم از بین میرفت

منم همسرم ناراحت میشه چون بدون اطلاع من هزار تومنم خرج نمیکنه و متقابلاً هم این توقع رو از من داره

ن شوهر من خودش موتور داشت بدون نظر من تصمیم گرفت بفروشه و بده به پدرش برای کمک ولی اصلا نظر منو نپرسید تازه با اون پول ب من قول ی کاری رو داده بود ک انجام نداد

کارت که اشتباه نبوده اصلا اما همینطور که ما توقع داریم همسرامون مارو تو جریان تصمیماتشون قرار بدن مت ...

درسته بالا گفتم ک خودش هم اینکارو کرده و پاش بیفته باز انجام میده.

منم آدمی نیستم ک بخوام اینجوری باشم ولی یهویی شد هم اینکه دیگه واقعا حقم نیست دو روز بخواد اینجوری کنه و معلومه از رفتارش فعلا ادامه داره

خب اگه همسرت بدون اطلاع شما چیزی بخره یا کاری انجام بده ناراحت نمیشی ؟ 

چرا میشم اگه خیلی اون تصمیم ب من هم ربط داشته باشه.

بالاتر گفتم ک قبلا اینکارو کرده 

ولی در کل خب اون پول برای من بوده و مگه من چقد اینجوری پول دستم میاد ک بخواد برای اون مهم باشه

درسته بالا گفتم ک خودش هم اینکارو کرده و پاش بیفته باز انجام میده. منم آدمی نیستم ک بخوام اینجوری ب ...

پس اگه خودشم بی اطلاع کاری انجام میده خوب کاری کردی

احترام یه طرفه فایده نداره

حق داری عزیزم انقدر کش دادن نداره اما دیدی که مردا دم عید معمولا یکم عصبی میشن.فشار زندگی زیاده یه محرک کوچیکم زیاد بهمشون میریزه

ن شوهر من خودش موتور داشت بدون نظر من تصمیم گرفت بفروشه و بده به پدرش برای کمک ولی اصلا نظر منو نپرس ...

خب پس با اینحال حق اعتراض نداره .  زمانی حق باهاش بود که خودش اینکارو نکزده باشه. 

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت