2777
2789
عنوان

دلم گرفته...

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 30 پست
خیلیییی ممنونم واقعاحالم بهترشدباحرفاتون، بله تصمیم گرفتم بیشترباخدادوست باشم، ولی دررابطه بااینکه م ...

خداروشکر گل بانو

آره اینو که معلومه ، من خودم خیلی بد تر میشم ولی باید سرکوبش کنی ، میاد تو ذهنت ولی اهمیت ندی ، مشغول یه کار دیگه شی یا یه فکر دیگه کنی ، به قول ما به کتفت باشه همه چی ، من و دوستام همیشه میگیم ناراحتی از ایران برو ، حالا شما هم بگو کسی منو دوس نداره ، با من مشکل داره از ایران بره ، والا ، چقدر تو و من زنده ایم که بشینیم مردم رو مجبور کنیم دوستمون داشته باشن ، درسته که خیلی از  اینایی که شما فک میکنین دوستتون ندارن ، خیلی دوستتون دارن فقط ابراز کردنش را بلد نیستن اما در کل اصلا گیریم ندارن ، خب نداشته باشن ، شما هم چون شاید خیلی دوستی نداشتین اینجوری شده که فک میکنین افراد محدودی که دور و برتون هستن حتما باید باهاتون گرم بگیرن و اگه نگیرن یعنی دوستتون ندارن و ... ، من خودمم اگه دوستام نبودن تو فامیل خیار هم محسوب نمیشم :/

خداروشکر گل بانو آره اینو که معلومه ، من خودم خیلی بد تر میشم ولی باید سرکوبش کنی ، میاد تو ذهنت ول ...

اره دوست زیادی ندارم الانم ک ازدواج کردم دیگه نمیبینمشون🙁

من بااید ب هدفام برسم چون خودم میخوام پس تمااام تلاشمومیکنم ،من هیچ وقت ناامیدنمیشم چون خدارودارم💙♾

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خداروشکر گل بانو آره اینو که معلومه ، من خودم خیلی بد تر میشم ولی باید سرکوبش کنی ، میاد تو ذهنت ول ...

حالا این ناراحتی از ایران برو را روی شوخی میگیم به معنای بی اهمیتی نه اینکه حالت قصدی داشته باشیم  

حالا این ناراحتی از ایران برو را روی شوخی میگیم به معنای بی اهمیتی نه اینکه حالت قصدی داشته باشیم&nb ...

اره میدونم ب شوخی میگین😄، شماکجابادوستاتون اشناشدین

من بااید ب هدفام برسم چون خودم میخوام پس تمااام تلاشمومیکنم ،من هیچ وقت ناامیدنمیشم چون خدارودارم💙♾

شغلم تاثیرداره بنظرخودم الان دارم واسه کنکورمیخونم ک معلم بشم خیلی علاقه دارم، احساس میکنم احترامابهم بیشترمیشه

اره دوست زیادی ندارم الانم ک ازدواج کردم دیگه نمیبینمشون🙁

آره خب 

ولی گفتم مهم خودته ، وقتی دیدت عوض بشه ناخودآگاه همه چی عوض میشه چه با دوست چه بی دوست 

من خودمم مثل شما بودم ، خیلی محتاج بودم تا اینکه یکی از رفیقای صمیمیم که دختر بود دیگه نخواست باهم باشیم و عملا من تنها موندم خیلی سخت بود ، من شکستم چون محتاج محبت انسانی بودم و دیگه کسی نبود که بهم بده ، از اونجا شروع کردم خودم رو جمع کردم ، کم کم دوره عزیت نفس شرکت کردم ، کم کم با خدا بیشتر حرف زدم و ارتباط گرفتم ، شاید باورت نشه ولی من با خدا شوخی میکردم ، نظر سنجی میکردم ، لوس بازی در می آوردم ، تا اینکه کم کم دیگه عوض شدم ، دیگه همه چی به کتفم شد و همون موقع بود که کم کم دوستای خوبی به زندگیم وارد شدن و اونایی که قبلا باهاشون بودم هم ارتباطمون بهتر شد ، خلاصه که گفتم که بدونی که آخرش خودتی و خودت خانم گل 

آره خب  ولی گفتم مهم خودته ، وقتی دیدت عوض بشه ناخودآگاه همه چی عوض میشه چه با دوست چه بی دوست ...

باورمیکنین الان حالم بهترشده،کافیه کسی باهام حرف بزنه زودناراحتیم ازبین میره، چقدخوبه ادم همیشه یکیوداشته باشه حالشوخوب کنه

شغلم تاثیرداره بنظرخودم الان دارم واسه کنکورمیخونم ک معلم بشم خیلی علاقه دارم، احساس میکنم احترامابه ...

خیلی عالیه 😍

بازم میگم که اینجور نگو که میرم معلم شم که احترام ها بهم بیشتر شه ، تو همین الانشم شایسته احترامی ، هرکی نمیذاره مشکل از خودشه نه تو ، تو میری معلم شی که به علاقت برسی که بعد از هزار سال اون دنیا در برابر خدا حرفی برای گفتن داشته باشی و بتونی از خدماتت به دانش آموزات و بنده های خدا حرف بزنی و میخوای کاری کنی که خدا عاشقت که هست ولی بیشتر افتخار کنه که همچین بنده ای آفریده ، تو فقط به خاطر خدا میخوای معلم بشی مگه نه ؟

من مدرسه ، یه سری ها هم اول مجازی بعدا که حضوری همو دیدیم دیگه بیشتر هم شد دوستیمون 

دوستیتون پایدار🌹❤

باورمیکنین الان حالم بهترشده،کافیه کسی باهام حرف بزنه زودناراحتیم ازبین میره، چقدخوبه ادم همیشه یکیو ...

خداروشکر عزیزم

آره طبیعیه که بخوای حرف بزنی و حالت بهتر شه 

ولی نباید حالت محتاج آدما باشه ، آره اگه بود اگه دوستی داشتی حرف بزن چرا که نه ، ولی محتاج نباش اگه نبود خودت حلش کن 

در ضمن من خیلی نی نی سایت نمیام ولی اگر خواستی میتونی اگه حرفی داشتی بهم بگی من هر وقت اومدم بهت جواب بدم ❣️

خیلی عالیه 😍 بازم میگم که اینجور نگو که میرم معلم شم که احترام ها بهم بیشتر شه ، تو همین الا ...

اره مطمئناهمینطوره وبخاطرعلاقه ی خودم، اینوبعدازدیدن رفتارادما گفتم شایدب این دردم بخوره

خداروشکر عزیزم آره طبیعیه که بخوای حرف بزنی و حالت بهتر شه  ولی نباید حالت محتاج آدما باشه ، ...

خیلیییی خیلیییی ممنونم بخاطرمحبتتون، شماخیلی دل مهربونی دارین🥰🌺، میتونم درخواست دوستی بدم اگه جوابتون نه ناراحت نمیشم ودرک میکنم

قربونت عزیزم چرا که نه من خوشحالم میشم ❣️

عزیزدلین🫂💙