2777
2789
عنوان

دخترا عکس ندید

116 بازدید | 8 پست

دخترا از من به شما نصیحت تحت هیچ شرایطی عکس بدنتونو به هیچ کسی ندید بخدا کانالا و سایتا پره از عکس و فیلم دخترایی که حماقت کردن و به یه عوضی اعتماد کردن🙁🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️همه هم کم سن و مشخصه که گول طرفو خوردن مواظب خودتون باشید

مشکلات بزرگم را به خدای بزرگم میسپارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره والا حرفت درسته عزیزم ولی نمیدونم چرا من گول خوردنو باور نمیکنم مثلا میگم چرا یکی باید انققققد خر باشه ک اون کارو کنه چ از لحاظ دینی چ ابرو حیثیت خودش و خونوادش هرچقدم بچه باشه☹️

الان دیگه به شوهرام نمیشه اعتماد کرد مث اون تاپیک پر بازدید بود چ برسه به پسرایی ک دوروزه باهاشون ا ...

اره بخدا الان تبلیغ یه کاناله تو تلگرام و دیدم 

پر بود از فیلم و عکس دخترای لخت همشون قیافه های معصوم و بچه ای داشتن متاسفانه فضای مجازی خیلی بد آموزی داره 🙁🤦🏻‍♀️ 

اره والا حرفت درسته عزیزم ولی نمیدونم چرا من گول خوردنو باور نمیکنم مثلا میگم چرا یکی باید انققققد خ ...

عزیزم دختر بچه ای که ۱۴ سالشه و گوشی میدن دستش خامه تحت شرایطی ممکنه بی عقلی کنه

🙁دیدم تو اطرافیانم اتفاقا خانواده های خوبی هم داشتن 

دست بچه نباید گوشی داد

اینم یکی از بدی های اینرنت و گوشیه ک کل جهان درگیرش هستن

من بچه دار شم زیر ۱۸ گوشی و اینستا نمیذارم ببینه

خودم زود گوشی گرفتم ۱۲ سالم بود😑