2777
2789
عنوان

تنهام میترسم

114 بازدید | 12 پست

اومدم خونه مادر شوهرم. عصر میخواستم برگردم خونه خودمون اما خبر رسید یکی از اقوام شوهرم تصادف کرده. همگی رفتن بیمارستان من حالم خوب نبود (پریودم) نرفتم

منتظر بودم تا برگردن. 

دو ساعت پیش شوهرم زنگ زد گفت مشکل خیلی حاده من نمیتونم بیام . مادر هم راضی نمیشه برگرده تو بخواب. 

الان من میترسم. تنهام

نه میتونم برگردم خونه نه میتونم برم بیمارستان پیش اونا

تازه خجالت میکشم بگم حداقل برادر شوهرم برگرده

اگه زنگ بزنم بگم اون بیاد بمونه زشته؟

یه پسر مجرده به هرحال

نمیدونم خودم چکار کنم

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه چه زشتی من واقعا میترسم شب تنها بمونم به هییییچ عنوان نمیخوابم تا صبح بیدار میمونم 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

ممکنه یکم وجه قشنگی نداشته باشه ک مستقیم اشاره کنی برادر شوهرت بیاد

فقط بگید که می‌ترسید بهتره

کاربر سال ۹۸ "توتفرنگیعصبی " هستم تعلیق برای دفاع از واقعیت🤍لطفا بازخواستم نکنید من از روی عنوان تاپیک جواب کلی میدم حوصلم نمیکشه جزئیات رو بخونم🤍
یه شبه بگیر بخواب به چیزیم فک نکن ...و منی که شوهرم یکسال شب کار بود و تنها بودم هر شب

نمیشه به یکی که میترسه بگی بخواب هیچی نمیشه این چیزا ذاتیه منم ترسوام از شب تنها خوابیدن تو خوابیدی چون نمیترسی یا اونقدر ترست کمرنگه که بهش غلبه میکنی 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

[QUOTE=331811323]نمیشه به یکی که میترسه بگی بخواب هیچی نمیشه این چیزا ذاتیه منم ترسوام از شب تنها خوابیدن تو خوابیدی ...[/QUOTEشاید اما اگه خودتونو سر گرم کنید و فکرتون سمت چیزای بد ن ره راحت میتونید خودتونو مشعول کنید شبا خیاطی میکردم اینقد خسته میشودم خوابم میبرد البته خیاطی حرفه ای نه چهار تیکه پارچه الکی سر هم میکردم