2777
2789
زنده باشی گلم ،چند بهم میخوره عزیزم ؟ 😅

۲۰

چه دروغ عجیبی بود اینکه گفتند همه چیز میگذرد،اما بعضی چیزها از آدم نمی گذرند.بعضی درد ها نمیروند،فقط آن قدر ساکت می شوند که خیال میکنی درمان شده ای.بعد یک شب،درست وقتی همه چیز آرام است،برمیگردند و چنان گلویت را می فشارند که میفهمی تمام این مدت، درد فقط منتظر فرصتی بوده است تا دوباره خودش را به تو ثابت کند.🙂💔

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

میخوام عمل کنم نوبت دارم نمیدونم میتونم تا یه ماه دیگه صورتمو لاغر کنم یا نه

بعد عمل خود ب خود لاغر میشی من۶کیلو کم کردم

میشه برای بازگشت محبت شوهرم به من وآرامش و خوشبختی به زندگیم یه صلوات یا امن یجیب مهمونم کنین؟🥺🥲سوال ورزشی داشتین بپرسین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🥰
۲۰

🙈۲۶ سالمه، اما کسی باور نمیکنه 😂 مخصوصا بدون آرایش که میزم بیرون ،  به خاطر همین باردار که شده بودم هیشکی دانشگاه باور نمی‌کرد می‌گفت تو خیلی کوچولویی که چطوری مامان شدی ، سنمو هیشکی نمی‌دونست 😅🤦🏻‍♀️

خدا جون لطفا کمکم کن 💓
🙈۲۶ سالمه، اما کسی باور نمیکنه 😂 مخصوصا بدون آرایش که میزم بیرون ،  به خاطر همین باردار که شد ...

اره خیلی بیبی فیسی مامان کوشولو🥺

چن وقتته؟

چه دروغ عجیبی بود اینکه گفتند همه چیز میگذرد،اما بعضی چیزها از آدم نمی گذرند.بعضی درد ها نمیروند،فقط آن قدر ساکت می شوند که خیال میکنی درمان شده ای.بعد یک شب،درست وقتی همه چیز آرام است،برمیگردند و چنان گلویت را می فشارند که میفهمی تمام این مدت، درد فقط منتظر فرصتی بوده است تا دوباره خودش را به تو ثابت کند.🙂💔

مرسیی جانم ، نینی ما ۶ هفته هست ، سن بارداری ۸ هفته 🥰😘😘💓

ای جونم خدا حفظش کنه 🥺🥺❤️

ای جونم خدا حفظش کنه 🥺🥺❤️

مرسیی جانم الهی که خدا یک کوچولوی باهوش و خومشل و خوردنی قسمت شما هم بکنه 😘🥰💓

راستی راجب تاپیک آخرت فسقلی منم ناخواسته بوده ،بعد سه بار خوردن قرص اورژانسی 😅🤦🏻‍♀️

خدا جون لطفا کمکم کن 💓
مرسیی جانم الهی که خدا یک کوچولوی باهوش و خومشل و خوردنی قسمت شما هم بکنه 😘🥰💓 راستی راجب تاپیک آ ...

فداتشم مهربون🫂🥰

الهیییی

الان دیگه بیشتر بچه ها ناخواسته هستن چون با این وضع اقتصادی هچکس امادگیشو نداره

ایشالله بسلامتی به دنیا بیادو کنار هم به خوبی و خوشی زندگی کنین😘❤️