خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میشه برای اینکه به عشقم برسم ی صلوات بفرستی؟🙏🏻📿🌱🥰🌹. الهم صل علی محمد و آل محمد. 💚 الهم صل علی فاطمه و ابیها و بَعلِها و بَنیها و سِرّ المُستَوْدَع فیها بعدد ما احاطَ بِهِ عِلمُک 💜. السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 💚. الهم صل علی یا علی ابن موسی الرضا المرتضی💚 ❤️
میشه برای اینکه به عشقم برسم ی صلوات بفرستی؟🙏🏻📿🌱🥰🌹. الهم صل علی محمد و آل محمد. 💚 الهم صل علی فاطمه و ابیها و بَعلِها و بَنیها و سِرّ المُستَوْدَع فیها بعدد ما احاطَ بِهِ عِلمُک 💜. السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 💚. الهم صل علی یا علی ابن موسی الرضا المرتضی💚 ❤️
به خاطر کلمۀ گوداز میگین مرندین؟ اکه به خاطر اینه، این کلمه مختص اونا نیست. ما هم که مرندی نیستیم ...
نه عزیزم
من یکی از زندایی هام مرندیه
بجای بیلیردیم از بولوردوم
و بجای سوز از سیز استفاده میکنه که لهجه اش با ما که مال خود تبریزیم فرق داره
آهان👌 ما هم بیلیردیم میگیم. ولی مثل اونا سیز میگیم نه سوز.
اره مام بعضی وقتا غلیظ صحبت کردنی از سیز استفاده میکنیم 👌🏻