2777
2789
عنوان

شوهر بچه ننه

| مشاهده متن کامل بحث + 730 بازدید | 52 پست
من همش زنگ میزدم به مادرش میگفتم بیا ببین پسرت چی کار میکنه بیا کمک کن پسرت و درستش کنیم از شما حرف ...

یسوال میپرسم ناراحت نشیا تو که رفتی دیدی چه ویژگی های منفی ایی داره چرا گذاشتی بچت بشه؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس بی خیالش شو برو دنبال زندگیت حیفه روزای عمرت پای یه همچین آدمی از دست بدی

اگه بچه نداشت هزاربار تا الان رفته بودم الانم ۶ ماه خیلی اذیتم کرده ،رفته خونه رهن کرده برای اون زنیکه بعد نمیدونم چی شد که نموندن باهم

خسته ترینم
ولی هر کاری کنی بچت میمونه میانه 😟😟واست سخته با بچه ننگیش کنار بیای؟؟؟

با بچه ننگین کنار میام،اینکه رفته یه خونه رهن کرده برای یه زن هرزه چی،چند ماه باهاش زندگی کرده بعد نمیدونم چی شد که باهم نموندن این و چه جوری فراموش کنم؟

خسته ترینم
ازش متنفر شدم،ولی بچه داری گیر کردم تو این زندگی

😞😞خداصبرت بده 

سعی کن زندگی کنی و اصلا بهش توجه نکن و اعصابتو به خاطرش داغون نکن . حیفه اعصابت

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

با بچه ننگین کنار میام،اینکه رفته یه خونه رهن کرده برای یه زن هرزه چی،چند ماه باهاش زندگی کرده بعد ن ...

😔😔😔😔نه دیگه این نمیشه 

خدا لعنت سیاهشون بکنه مرد هوس باز و زن خونه خرابکنو

اگه بچه نداشت هزاربار تا الان رفته بودم الانم ۶ ماه خیلی اذیتم کرده ،رفته خونه رهن کرده برای اون زنی ...

درسته که بچه مهمه ولی خودتم مهمی فردا بچت بزرگ میشه میگه میخواستی این کارو بکنی من الان پسرم بزرگ شده بهش میگم میگه میخواستی از اول نمونی بچه ها اصلا دلسوز نیستن خودت تباه نکن