2777
2789
عنوان

زندگی پس از زندگی

460 بازدید | 25 پست

بچه‌ها ظاهر ما اون دنیا هم مثل الانمون هست؟ 

خب ما که نقشی تو انتخاب چهره و قد و اینا نداشتیم 

نمیشه یکم خوشگل تر از الانمون باشیم 

بعد دیروز یه تجربه گر می‌گفت ازدواج کرده بود و بچه هم داشت خونه داشت 

خب مثلا اونجا ما چند سالمونه بعد چهرمون همنجور باقی میمونه و پیر نمیشیم ؟ اون بچه ها بچه های خودمونن و رشد میکنن؟

بعد اینکه برای همیشه و تا ابد اینکه یه نفر بخواد حتی مثلا برزخ بهشتی و بعد هم بهشت باشه خسته کننده نمیشه از یه جایی به بعد یا حوصلش سر نمیره؟

اون دنیا هرگز خوشگلی و زشتی با این تعاریف مهم نیست

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

یجوری نوشتین انگار کاربرای سایت کارشناس زندگی پس از مرگ هستن😅😅🤣🤣🤣🤣🤣🤣

آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است.                                                                *************************************************    از دیروز بیاموز برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش و تلاش کن💫

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه دیگه به همین شکل هستیم که شناخته بشیم

اونجا زمان مثل اینحا معنی نداره

مخصوصا بعد قیامت که تا ابد همونجا هستیم

یه سلسله پادشاهی داریم تو ایران که باید تو گینس ثبتش کنن.شاه اولش رو انگلیس از نگهبانی طویله آورد شاهش کرد بدون هیچ سواد و سابقه برای اینکه ایران تو مشتشون باشه آخرش هم فرار کرد.شاه دوم رو امریکا با کودتا شاه کرد و تا آخر دست بوس امریکا موند این دومی دو بار فرار کرده!!!ولیعهد ناکام آخری هم دست به دامن اسرائیل شده که شاهش کنن حتی به قیمت کشته شدن نصف ایرانیا و تخریب کل ایران.نکته جالبش اینه طرفداران اینا ادعای ایران دوستی و وطن پرستی دارن و به مخالفانشون میگن مزدور و جیره خور🙃🙃🙃

اسی جان چه تایمی خودش و چه تایمی تکراشو میگذاره؟در ضمن پاسخ سوالاتت رو ممکنه هیچ کس یه درستی ندونه عزیزم

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
اسی جان چه تایمی خودش و چه تایمی تکراشو میگذاره؟در ضمن پاسخ سوالاتت رو ممکنه هیچ کس یه درستی ندونه ع ...

شبکه ش هم بگو گل

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

طبق ایه قران حجر
لَا يَمَسُّهُمْ فِيهَا نَصَبٌ وَمَا هُم مِّنْهَا بِمُخْرَجِينَ
ﻧﻪ ﺭﻧﺠﻲ ﺩﺭ ﺁﻧﻬﺎ ﺑﻪ ﺁﻧﺎﻥ ﺩﺭ ﺭﺳﺪ ﻭ ﻧﻪ ﺍﺯ ﺁﻧﺠﺎ ﺑﻴﺮﻭﻥ ﺷﻮﻧﺪﮔﺎﻧﻨﺪ. (٤٨)

الهی اگر بهشت چشم و چراغ است بی دیدار تو داغ است.