2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم

163 بازدید | 7 پست

همش میگه چقدر میخوای لباس بخری داداشم خیلی زحمت میکشه برا این پول .تواین گرونی گوشت نخورین چی میشه؟ولی خودش ایکس لارج ومانتو مزونی چندمیلیونی میخره دوست دارم بزنم دهنش پرخون شه

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بگو شوهر تو مگر زحمت نمی‌کشه مانتو ملیونی میری میخری

وطنم ای شکوه پابرجا،عشقم مولایم صاحب الزمان خدایا شکرت به خاطر وجود پسرهای عزیزتر از جانم بارالها هزاران بار شکرت .خدایم عزیزانم را عاقبت به خیر کن به حق بزرگیت .راه راست رو همیشه بهشون نشون بده و آنها را آنی به خودشان واگذار نکن الهی.......الهی پدرو مادرم و عزیزان رو هرجا و هر لحظه به خودت سپردم .خدایا تو که میدانی تو آرامش قلب منیییییییییی مهربان خدایم دوستت دارم....

بهش بگو میخای لباس نخرم روحیه ام خراب بشه بعد میلیونی قرص اعصاب و روان بخرم؟؟

والله به همه چی کار داره .میگه خونت باید این مدلی بچینی.لباس زیاد نخر پول کفریم میکنه مثلا داره برا برادرش دل میسوزونه.ولی خودش باخرجاش پدر شوهرش درمیاره ازشانس خوبش خودش خواهرشوهر نداره وفقط ۳تاجاری ان

کسی جراعت نداره بهش بگه بالا چشمت ابرو

خب پر رو شده هی هیچی نگفتین بهش . شوهرت هم چیزی بهش نمیگه

وطنم ای شکوه پابرجا،عشقم مولایم صاحب الزمان خدایا شکرت به خاطر وجود پسرهای عزیزتر از جانم بارالها هزاران بار شکرت .خدایم عزیزانم را عاقبت به خیر کن به حق بزرگیت .راه راست رو همیشه بهشون نشون بده و آنها را آنی به خودشان واگذار نکن الهی.......الهی پدرو مادرم و عزیزان رو هرجا و هر لحظه به خودت سپردم .خدایا تو که میدانی تو آرامش قلب منیییییییییی مهربان خدایم دوستت دارم....