2777
2789
عنوان

کبودی بی دلیل

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 28 پست

مویرگها زیر پوست پاره میشه دلیل زیادی داره باید

آزمایش pt inr  بدن و حتما با دکتر مشورت کنن

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما با دکتر در میون بذارید. باید دقیقتر پیگیری بشه

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

مال منم همینه

اگه عکس بدم از ترس سکته ای چیزی میزنین🤣😅

ولی مشکلی نداشتم نمیدونم

دور از جون یکی از همسایه های پدربزرگم دختر جوون همینطوری بود سرطان خون داشت فوت کرد

منم ترسیدم ولی چیزیم نبود

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
مویرگها زیر پوست پاره میشه دلیل زیادی داره باید  آزمایش pt inr  بدن و حتما با دکتر مشورت ...

ازمایشcbc.ptویه عالمه ازمایش دیگه انجام دادیم خب مشکلی نداشت خداروشکر

مال منم همینه اگه عکس بدم از ترس سکته ای چیزی میزنین🤣😅 ولی مشکلی نداشتم نمیدونم دور از جون یکی ...

دور از جونتون عزیزم اخه میگن بضیا موقع پریود اینطوری میشن ولی خب مامانم پریودم نمیشه شاید براشمااون باشه علتش هورمونیه

حتما با دکتر در میون بذارید. باید دقیقتر پیگیری بشه

عزیزم دکتر متخصص داخلی براش یسری ازمایش نوشت مشکلی نداشت گفتم چیکار کنم حالا کجا ببرمش گف هیچی دیگه ازمایشاتش خوبه.شما از چه لحاظ میگین پیگیری بیشتر باید چیکار کنم؟

ازمایشcbc.ptویه عالمه ازمایش دیگه انجام دادیم خب مشکلی نداشت خداروشکر

پس فقط دکتر آنکولوژی ببینه قطعا چیزی نیس 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷
عزیزم دکتر متخصص داخلی براش یسری ازمایش نوشت مشکلی نداشت گفتم چیکار کنم حالا کجا ببرمش گف هیچی دیگه ...

برای احتیااااط یه متخصص خون شناسی هم نظر بده، بد نیست. 

صرفا احتیاط

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

شما کسیو دیدین اینجوری یا چیزی میدونین ک‌ میگین ببرم خون شناسی؟

نه ولی یه مطلب خوندم که گفته بود کبودی بی دلیل را پیگیری کنید