2777
2789
عنوان

خواب عجیب من

57 بازدید | 3 پست

من چندماه پیش یه خواب عجیب دیدم رایتش با یه پسری توی رابطه بودم و یه پسری هم دلش میخواست با من توی رابطه باشه ولی من خوشم نمیومد ازش ولی فکر میکردم ادمی بدی نباشه یه شب خواب دیدم از توی یه جوی آبی دوتا نامه درآوردم یکیشون داخلش اسم و فامیل یه مردی بود که من اصلا همچین کسیونمیشناسم نوشته بود این فرد خوبه و باهاش ازدواج میکنی و صاحب دوتا بچه میشی ازش 

توی اون نامه دومی هم ایم دوتا شخص بود همون پسری ک باهاش توی رابطه بودم نوشته بود این متوسط و میانست 

اسم همون کسی هم ک بهم پیشنهاد داد من قبول نکردم بود و نوشته بود اصلا خوب نیست 

انگار یه جوری استخاره بود برام 😐

چه جالب اگه یکی اومد مث اونیکه نمیخواستی ردش کن منم دیدم ازین قبیل خوابا ولی مجردم هنوز

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امسال اینقددددر خواب دیدم هرچی تعبیر میکردم ازدواج بود منم مجردم هنوز😂

اره دقیقا اینجور بود الان باید بچه هام مدرسه ای بودن😂😂ولی میدونم همیشه مجرد میمونم☹️

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️