2777
2789
چند بود؟ زیادم ن،بار اول بیشتر بود دفعه های بعد فقط رو مدفوع من استفاده نکردم عزیزم چون حس میکنم خ ...

ارع استفاده میکنم پماد،  ببخشید بعد مدفوع حس سوزش مقعد دارم 😑

بیرون زدگی یا درد مقعد

۱۰۰ تومن داد قیمتم نزده بود رو جعبه 😒

تو سایت د یجی کالا دیدم ارزونتره فک کنم

شما یبوست نداری؟ 

علایم بواسیرت چی بود؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارع استفاده میکنم پماد،  ببخشید بعد مدفوع حس سوزش مقعد دارم 😑 بیرون زدگی یا درد مقعد ...

چرا گاهی یبوست دارم ولی تا حالا ایطور نشده بودم خیلی نگران شدم،نمدونسم هم از چیه اینجا دوستان گفتن بواسیره،حالا من ک نگرفتم پمادش نمدونم بگیرم یا ن،سعی میکنم شیر و ایچیا بخورم ک یبوست نگیرم

شما چند وقته اینطوری؟

چرا گاهی یبوست دارم ولی تا حالا ایطور نشده بودم خیلی نگران شدم،نمدونسم هم از چیه اینجا دوستان گفتن ب ...

هموروئید دارم اسهال و یبوست مکرر هم باعث میشه علایم بدتر شه اگ رعایت نکنم

چون سندروم روده دارم .  

تو چی عزیزم؟ 

هموروئید دارم اسهال و یبوست مکرر هم باعث میشه علایم بدتر شه اگ رعایت نکنم چون سندروم روده دارم . &n ...

سندروم روده چطوره،آزمایش دادی؟

من تا حالا دکتر نرفتم بخاطر ای موضوع

اولین بارم بود ک ایطور شدم،نمدونم باید پماد بگیرم یا ن 

سندروم روده چطوره،آزمایش دادی؟ من تا حالا دکتر نرفتم بخاطر ای موضوع اولین بارم بود ک ایطور شدم،نمد ...

پمادم خوبه 

میتونی با روغن زیتون هم چرب کنی مقعد رو 

سندروم روده ازمایش نداره ، علایم داری؟ 

دلپیچه اره خیلی،دل درد هم گاهی اوقات کم مخاط مدفوع هم نمدونم چیه اصن فک نکنم داشته باشم🤭

عزیزم  ، استرسی هسی؟؟ 

یا غذایی هس بخوری علائمت بدتر میشه؟ 

ببخشید مخاط مثل خلط میمونه بهش بغلم هم میگن

عزیزم  ، استرسی هسی؟؟  یا غذایی هس بخوری علائمت بدتر میشه؟  ببخشید مخاط ...

استرسی هم هستم از نظر غذا هم اره،مثلا نوشابه ،غذای تند و شور ،ترشی اینا بخورم دلپیچه و یبوست میگیرم