2821
2789
عنوان

حس ششمی هسی 🐇💙

278 بازدید | 50 پست

خودم حس ششمم فعاله ولی میخام حس تو رو هم بدونم لطف میکنی بگی حستو بهم راجبش ممنونم عزیز🌱💙

حسمو بهش گفتم از نظرع قیافه ازش خیلی سرترم ولی حس خودم میگه شاخ پنداری گرفته خودشو دس بالا گرفته موندم رو هوا ن میگه اره ن میگه نه

وقتی صبح زود⏰بدلیل کاهلی ازخواب برخاستن راب تعویق می اندازید این جمله را در ذهن مرور کنید:باید برخیزم و کاری را انجام دهم که برازنده یک انسان است💙🌱
سلام. بنظرم یه ذره خجالتیه وگرنه دوستت داره. این طور تظاهر میکنه که غرورش نشکنه

سلام جوابمو میدی متولد چه فصلیم و رنگ لباسم حس کراشم تو دانشگاه بهم

تکیه به عرش داده ای به این زمانه خیره ای چه قلب های سوخته چه روزگار تیره ای خیره به پست تر شدن خیره به خیره سر شدن خیر به حمله ور شدن خیره به خون جگر شدن به این همه فراعنه به برده داری نوین به خوردن تن جنین به این قساوت زمین مدرسه های بی پناه دخترکان بی گناه بیا کمک رسیده آه سنگدلان روسیاه دریده گان پر غضب دهان نجس و بی ادب مریض و واجب المطب قماش تجزیه طلب پشت به ساحت وطن در التماس اهرمن نمیزنی چرا بزن آه وطن وطن وطن صبر چگونه میکنی بر این همه جفا علی بغض چگونه میخوری یاد بده به ما علی

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کراشت اصلا تورو نمیشناسه زیاد. ولی اگه بشناسه خوشش میاد

اخه حس میکنم سعی داره بفهمه رل دارم یا نه ؟ درسته؟

تکیه به عرش داده ای به این زمانه خیره ای چه قلب های سوخته چه روزگار تیره ای خیره به پست تر شدن خیره به خیره سر شدن خیر به حمله ور شدن خیره به خون جگر شدن به این همه فراعنه به برده داری نوین به خوردن تن جنین به این قساوت زمین مدرسه های بی پناه دخترکان بی گناه بیا کمک رسیده آه سنگدلان روسیاه دریده گان پر غضب دهان نجس و بی ادب مریض و واجب المطب قماش تجزیه طلب پشت به ساحت وطن در التماس اهرمن نمیزنی چرا بزن آه وطن وطن وطن صبر چگونه میکنی بر این همه جفا علی بغض چگونه میخوری یاد بده به ما علی

حس میکنم تایپ مورد علاقه اش نیستی تو دو راهی هست یکی بهتر باشه میره سمت اون 

سلام میشه بگی چه فصلیم و کراشم حسش بهم تو دانشگاه

سلام. بنظرم یه ذره خجالتیه وگرنه دوستت داره. این طور تظاهر میکنه که غرورش نشکنه

ممنونم عزیزم 💙🌱

وقتی صبح زود⏰بدلیل کاهلی ازخواب برخاستن راب تعویق می اندازید این جمله را در ذهن مرور کنید:باید برخیزم و کاری را انجام دهم که برازنده یک انسان است💙🌱
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز