2777
2789
عنوان

اگه شماهم بودید اینکارو میکردید؟

139 بازدید | 24 پست

بچها اگه شماهم بودید با همچین پسری کات میکردین؟

سیگاری باشه از نظر ظاهری متوسط و هم قد خودتونه

شرایط مالی و خانوادگیش عالیه

مشروب میخوره هرشبم با دوستاش بیرونه

شاغله و درامدش ماهانه حدود 100میلیونه

تک پسره

زیاد ابراز علاقه نمیکنه ولی دوستتون داره و توی رفتارش ثابت میکنه

100 درصد قصدش ازدواج نیست و زیادم مسیولیت پذیر نیست

هرسه ماه یه بار بادوستاش میرن خارج و اهل دیسکو رفتنو اینام هست

دقیقم نمیدونم خارج که میرفت دقیقا چیکارمیکرد ولی بقول خودش کاری نمیکرد

تا حدودیم اعتماد به نفستو به شوخی تخریب میکنه

25سالشم هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه

با همچین پسری بودم و بهم پیشنهاد ازدواج داد دیدم نمیتونم با شخصیت و رفتاراش کنار بیام و همیشه خلا عاطفی درونم می مونه

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
چیش مورد پسند تو نیست؟

همه چیزش

رفیق بازی ، سیگار و مشروب ،  تخریب و تحقیر میکنه

مسئولیت پذیر نیست به احتمال زیاد هم تو قید و بند تعهد هم نیست

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

نکته خیلی مفیدش فقط پولش بود وگرنه خوب نیس..بشخصه بخاطر رفیق بازی و دختربازی رد میکردم

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ