2777
2789
عنوان

شوهر خسیس

570 بازدید | 50 پست

شوهرم خیلی خسیسه اعصابم ازش خورده
دوماهه دارم بهش میگم میخوام برم پلاسکو
ی سری وسیله لازم دارم بخرم جمعا ۳۰۰ تومن هم هزینه نمیخواد
معلمه ماهی ۷۴۰۰ حقوقشه اجاره و قسط و صد تا کوفت و زهرمار داریم ولی الان من دوماهه دارم بهش میگم
ینی واقعا نمیتونست اوکی کنه؟
ظهر بهش گفتم قراره برم پلاسکو
میگه تو میگی اینجور حرفارو،
من استرس میگیرم
آخه چ استرسی مگه میلیونی ازش پول خواستم؟ هیچی لباس واس عیدم نخریدم
ی پول کمی هم خواستم برم بیرون ۳۰۰ تومنم نمیشد
نداد گفت ندارم کم میارم صبر کن
آخرشم گفت کاش با ی آدم پولدار ازدواج میکردی
متنفرم از این مظلوم نمایی هاش‌...
خیلی دلم گرفت....

یه بار دیگه گفت بگو آره کاش...

تا دهنشو دیگه ببنده

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شما مشخصه تلپ شدی خونه درجریان هزینه ها نیستی، با هفت تومن یه نفر ادم هم تو ایران دووم نمیاره چه برسه دونفر و قسط و کرایه و غیره داشته باشه. یکمی شعور داشته باش خیلی ناراحتی خودتو جمع کن برو سرکار تازه بفهمی چقدر همون سیصد تومن استرس زاست، میگی مظلوم نمایی؟ خجالت بکش

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا

خب ببینید ۷ تومن خدایی هیچی نیست صبر کن تا قسطا تگوم شه 

اخه چند سال صبر کنم🥺

تا ۵ سال دیگه هم قسط داریم

با ۷۴۰۰ و یه بچه 

هرچی بخوام بخرم نه میاره اصلا از لحاظ روحی خسته ام

زندگی سخته خوشگلم جز درک و کمک کردن نمیشه کاری کرد شوهرمنم ماهی پنج ملیون ته حقوقش میمونه حتی روم نمیشه بگم واسه خونه مرغ و گوشت بخر منم واسه عید هیچی نخریدم درکت میکنم

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمیدونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم ❤️۱۴۰۴٫۰۸٫۰۸ رفتیم دکتر مامانی خدارو شکر خودم شرایطم خوب شده بود توهم خواب بودی پشت کرده بودی وزنتم شده ۱۰۸۴ گرم 🥰۱۴۰۴٫۰۸٫۱۵ وسایل سیسمونیتو خریدیم پسر قشنگم واسه تک تکشون کلی قربون صدقت رفتیم و تصورت کردیم 😍۱۴۰۴٫۰۸٫۲۲ رفتیم دکتر وزنت شده ۱۲۵۸ گرم پسر قشنگم دکتر غش کرد از خنده یه شکل عجیبی تو شکمم دراز کشیدی بابا میگه عین من بد خوابه 🤣۱۴۰۴٫۰۹٫۰۶ رفتیم دکتر مامان تپش قلبت خیلی پایین بود حسابی منو بابارو ترسوندی پسر قشنگم تا یه آبمیوه خوردم و خدارو شکر سرحال شدی😍۱۴۰۴٫۰۹٫۱۴ چند روزی از کمر درد فلج شدم و به سختی پامیشم پسرم ولی همه اینا میگذره امروز بابا سرش گذاشت رو شکمم یواش یواش باهات حرف میزد شروع کردی تکون خوردن مامانی بابا خیلی برامون زحمت میکشه دعا کن همیشه سلامت باشه و سایش بالاسرمون باشه ❤️

عزیزم شما مشخصه تلپ شدی خونه درجریان هزینه ها نیستی، با هفت تومن یه نفر ادم هم تو ایران دووم نمیاره ...

اتفاقا در جریان هزینه ها هستم 

بچم کوچیکه شیر خوارس وگرنه سرکار هم میرفتم 

تاحالا هم خیلی کم پیش اومده از شوهرم پول بگیرم تا قبل بچه خودم کار می‌کردم ولی حالا ک یبار ازش پول خواستم اینجوری کرد 

تو این دوماه آدم نمیتونه فکر ۳۰۰ تومن پول باشع؟

شوهر من داره و قطره چکونی پول میده خیلی عصبانیم از دستش

دلم میخاد موهامورنگ کنم لباس برا بچه ها بخرم دو و پونصد داده اخه چه غلطی بکنم با این پول؟

نی نی یار عزیز کاربری قبلی منو خودت حذف کن عزیزم چجوری بهت پیام بدم آخه نمیدونم😔@نی-نی-یار-پنج