دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
واای دقیقا مشکل من... تو. همون وضعیت مونده... برای من واجبه قبل عید برسه... شنیدم اسفند خیلی شلوغه و طول میکشه.. منم اعصابم خورد شده... تو یه سایتی طرف کامت گذاشته 10 روز پیش تحویل پست شده بهش نرسیده اگر برای ما هم انقدر طول بکشه چی.....
خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...
همیشه دم عید این مشکل هست . باید صبر کنی چاره ای نیست
تا قبل عید میرسونن؟ مثلا بگن این ور سالو بفرستیم
خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...
خب اگه می تونی برو اداره پست بسته ت رو تحویل بگیر بگو نیاوردینش خودم اومدم براش
هیچ کس اونقدر بی گناه نیست که بتونه زندگی دیگران رو قضاوت کنه پس سکوت لطفا…🖤اگه این رو میبینی میشه برای قبولیم تو کنکور دعا کنی🩷خدا صد برابر دعات رو بهت برگردونه❤️