2777
2789
عنوان

توروخدا بگید برای بخت گشایی چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 45 پست
بابا گارد نگیر فوری  سعی کن تو جمع بیشتر ظاهرشی مثلا تو مراسمای دانشگاه شرکت کن تو جمع هاشون&n ...

رفتم سرکار دراومدم سر سه ماه گند زدم

وضعم خیلی خرابه 

بیاید قول بدیم هرگز ناامید نشیم و ادامه بدیم🤝🏻خدا بزرگتر از این حرفاست🤍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کجا برم مثلاً بخدا پول کلاس و باشگاه اینا هم ندارم فقط دانشگاه میرم اونم موردی پیش نیومده 

خیلی از کلاس ها هستن که ارزونن مثلا کانون هست یا کلاس هایی که خانه کارگر برگزار میکنه بپرس جویا شو و برو. سعی کن یه کار پاره وقت پیدا کنی دیده بشی تو مراسمات و مهمونی ها خوب ظاهر شو رو سر و زبونت کار کن و یه چیز هم تضمینی میگم برو نماز جمعه چون بیشتر خانمایی که دنبال کیسن، میان اونجور جاها. مساجد، کانون های بسیج و اینا خیلی خوبه باعث میشه افراد بیشتری بشناسنت و به بقیه معرفی کنن

ن اصلا ازدواج خیلیم خوبه منتها با آدمش. خیلی فرصت داری و مطمئن باش ی بخت عالی قسمتت میشه

من الآن می‌خوام دیگه نمیتونم تحمل کنم خانه رو 

بخدا پول جهاز فلانم خودم میدم فقط بتونم در بیام ازینجا

من الآن می‌خوام دیگه نمیتونم تحمل کنم خانه رو  بخدا پول جهاز فلانم خودم میدم فقط بتونم در بیام ...

چقدر درکت میکنم💔

منم خونمون بشددددددت محیطش عذاب آوره برام

خیلی غصم شده.

من برا تو دعا میکنم

توم برا من دعا کن ازدواج خوبی نصیبم شه

برو تاپیک قبلمو بخون ببین چقدر پدرومادر خوبی دارم

درکت میکنم ولی خواهرانه میگم به حرفم گوش کن

نه میگم چله بردار نه میگم دنبال دعا و این برنامه ها باش

فقط میگم به پدر مادرت احترام کن

ببین حتی اگه پدر مادر بدترین آدمای روی زمین باشن احترام و محبت بهشون کورترین گره های زندگیت باز میکنه

اینو من نمیگم حدیث داریم آیه قرانه

به چشم دیدم این چیزارو

چقدر درکت میکنم💔 منم خونمون بشددددددت محیطش عذاب آوره برام خیلی غصم شده. من برا تو دعا میکنم تو ...

ایشالا دعات میکنم عزیزم

درکت میکنم ولی خواهرانه میگم به حرفم گوش کن نه میگم چله بردار نه میگم دنبال دعا و این برنامه ها باش ...

خدایی چی میگی آخه داری نمک به زخم من میپاشی بابام پول سرویس مدرسه و کتاب کنکور منم نداد 

حالا چس تومن درآوردم گرفته پس نمی‌ده بعد تو میای میگی احترام بذار 

بخدا نمک میپاشی رو زخم من

خیلی از کلاس ها هستن که ارزونن مثلا کانون هست یا کلاس هایی که خانه کارگر برگزار میکنه بپرس جویا شو و ...

من چادری و با حجاب نیستم چندان اونا دنبال چادری می‌گردن 

نمیتونم بخاطر شوهر از چادر استفاده ابزاری کنم

خدایی چی میگی آخه داری نمک به زخم من میپاشی بابام پول سرویس مدرسه و کتاب کنکور منم نداد  حالا ...

منم شاغلم آرزوم اینه هرچی پول دارم برا سلامتی بابام خرج کنم اذیت شدنش نبینم 

ولی حیف....

نمیدونم کی ولی مطمئنم مطمئنم ی روز ب حرفم میرسی

با خدا معامله کن خدا بهترین جبران کننده است

پول ارزش یک دقیقه دلخوری بین تو و پدرت نداره به خدا

در چه حده حجابت؟

مانتوییم ولی جلوباز اینا نمیپوشم یا شلوار قد نود اینا نمیپوشم

یکم موهام بیرون با یکم آرایش 

منم شاغلم آرزوم اینه هرچی پول دارم برا سلامتی بابام خرج کنم اذیت شدنش نبینم  ولی حیف.... نمید ...

هر پدرومادری لیاقت احترام رو ندارن فقط بخاطر تولید مثل 

شما ندیدی بعضیاشون بچهاشونو کشتن حتی 

مثالش تو همین ایرانم هست کافیه یه سرچ بکنی 

والا من مریض بودم بابام می‌گفت جمع کن خودتو کسی تورو نمیبره دکتر اونوقت شما دلت خوشه میای به من میگی احترام بذار

مانتوییم ولی جلوباز اینا نمیپوشم یا شلوار قد نود اینا نمیپوشم یکم موهام بیرون با یکم آرایش 

خب بد نیست که پس. کارایی که گفتم رو بکن گل دختر 😉 چادر رو ابزاری استفاده نمیکنی که تو خودت معتقدی و میری نماز جمعه اونجا دعا کن و از خدا بخواه یه فرد خوب سر راهت بذاره اگه هم جواب گرفتی خبرشو بهم بده