2777
2789
عنوان

کارهای معنوی

178 بازدید | 15 پست

سلام به همه خوبین من یه سوال داشتم کسایی که روزه دار هستین تو طول روز چه کارهای معنوی انجام میدین؟؟؟؟

منظورم قران و دعا خوندنه بعد کسی هست روزه باشه ولی قران و دعا نخونه یعنی حوصله شو نداشته باشه؟؟

خب،سوره قل هو الله رو تووی هر حال میشه خوند..

در غیر ماه رمضان ۳بار خوندنش،ثواب یک ختم قرآن داره،،الانه هر آیه ش ثواب یه ختم داره،،،دیگه حوصله و وقت خاصی نمیخواد که!!!

گوشی اشتراکیه،گاهی آقا،گاهی خانوم🤌

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

شب بعدافطار بخون

سلام عزیزم من یادمه تو ماه رمضون های قبل قران میخوندم فکر کنم سال ۱۴۰۰ هم میخوندما ولی فکر کنم دفعه اخر سال ۹۹ بود نمیدونم دعا اینام نمیخونم میدونی من زبونی دعا کردن واسه بقیه سختمه ولی نوشتنی راحتترم 

به نظرت بده واسه کسی دعا نمیکنم؟؟؟

منم پیش میاد بعضی روزا که هیچی نمیخونم ولی بعضی روزا هم یه جزء قرآن رو سه قسمت میکنم وبعد از هر وعده نمازم یه قسمتو میخونم

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
خب،سوره قل هو الله رو تووی هر حال میشه خوند.. در غیر ماه رمضان ۳بار خوندنش،ثواب یک ختم قرآن داره،،ا ...

سلام عزیزم بله درسته من فقط میخواستم بدونم کسی هست حوصله ی دعا و قرانو نداشته باشه یا نه 

اره زیاد برام پیش اومده

سخت نگیر… اینجور چیزا دلیه، باید واقعا تو حال معنوی باشی که بتونی یه کارایی رو بکنی، ادا که نمیشه دراورد

سر نمازات از خدا بخواه بهت بده این حال معنوی خوب رو

من وقتی تو این شرایط بی حالی ام، مواظبم که حداقل واجباتم رو انجام بدم. شما هم سعی کن از واجبات غافل نشی

اره زیاد برام پیش اومده سخت نگیر… اینجور چیزا دلیه، باید واقعا تو حال معنوی باشی که بتونی یه کارایی ...

سلام عزیزم میدونی حس میکنم شیطون بدجور تو جنمه با اینکه واجباتم انجام میدم میدونما واسه چچی اون حسو دارم یعنی میدونم قشنگ تو جنمه 

سلام عزیزم میدونی حس میکنم شیطون بدجور تو جنمه با اینکه واجباتم انجام میدم میدونما واسه چچی اون حسو ...

صدقه زیاد بده. اگه حال خوندن قرآن نداری صوتش رو تو خونه بذار پخش بشه. حرز امام جواد تهیه کن و همیشه همراهت داشته باش. موقع خواب قرآن بالای سرت بذار

من یه بار این حالتی که میگی رو تجربه کردم، میدونم چقدر بده… ولی این کارا رو کردم به مرور خیلی بهتر شدم