2777
2789
عنوان

آبله مرغان

111 بازدید | 10 پست

بچه ها من یه بار کلاس اول گرفتم 

دیشب دیدم پام خیلی میخاره بلند شدم یه چیزی حالت پشه نیش بزنه اونجوری بود دیگه همون لحظه هم یکی رو شصت ناخن دستم در اومد میخاره دونه هاش حالتی باشه ک پشه نیش بزنه اونجوریه 

هیچ علائم دیگه ای هم ندارم 

داداشم 2 ماه پیش گرفت اما ما نگرفتیم 

ممکن آبله مرغان باشه؟؟؟

خوشا جانی که جانانش تو باشی💞k💘

شاید به چیزی حساسیت کردی اینطوری شده ولی تا جایی که میدونم یه بار ابله مرغان میگیریم 

عاشق نجوم و ماورام / خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه / یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره 🚶🏻‍♀️🍂 اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ...‌ ساعت رند ، عدد 7 و هر دم و بازدم ... 

صد در صد آبله س

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منکه دو روزه گرفتم اول هم روی شیکمم جوش زد، امروز هم جوش ها بیشتر شدن کل تنم داره میخاره

که تو خداوندِ رویدادهای محالی🙂 𝟏𝟒𝟎𝟑/𝟎𝟗/𝟎𝟏 الهی بیاید بماند نرود آن شادی🌱🦢
آخه دوتا دونه س فقط

منم اول همینطوری گرفتم.انگار پشه نیش زده

و روزای بعد بیشتر شد.سعی کن به کسی نزدیک نشی دم عیدی گناه دارن

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

دقیقا اول یه دونه بود فرداش پاشدم تایپیک زدم درجا گفتن ابله ابله بود مال شمام ابله هس توی بچگی امکان نداره ابله بوده باشه فقط آدم یکبار میگیره دستشون نزن جاش میمونه ناخناتم کوتاه کن پماد کالامین دی بزن من ۱۸ روزه گرفتم یکم جاش مونده 

💔
دقیقا اول یه دونه بود فرداش پاشدم تایپیک زدم درجا گفتن ابله ابله بود مال شمام ابله هس توی بچگی امکان ...

ن درسته تو بچگی گرفتم پیش چن تا دکتر رفتم گفتم آبله ست 

آخه مامانم میگه دیشب داداشمم پشه نیش زده 

خوشا جانی که جانانش تو باشی💞k💘