2789
عنوان

هدف

56 بازدید | 6 پست

یه خلاصه میگم از کار های که کردم   اول اینکه وقتی جواب تاپیکم میدین خیلی دل گرم میشم احساس میکنم تنها نیستم       من  خیلی تلاش کردم به چشم بابام بیام خاطر همون برا پیشرفتم خیلی کارا کردم تاییدم کنه. ۱۸سالکی رفتم سرکار خودم همه چیزو می‌خریدم فقط بهم سالی ۵۰۰عیدی میداد  بعدش ۱۹سالم بود تنهایی وام برداشتم گفتم خب پدرجان کمکم کن پول بزار.  ماشین بگیرم گفت ندارم گذاشتمش تو ارز. ۱سال کار کردم رفت   همچنان داشتم وامی میدادم پولش رفته بود.  بعدش حقوقم زیاد شد کرونا بود بخاطر مجازی بودن رفتم دانشگاه که تحصیل کنم حداقل کاری که تخصوص دارم علاقه دارم انجام بدم تو شغلم نه کارگری کنم هم درس می‌خواندم هم کار میکردم تو شرکت بعد وام سنگین خونگی شرکت کردم با خوشبینی که باز تلاش کنم ماشین بگیرم آخرین نفر به اسمم دراومد دوتا شم از کارم اخراج شدم افتادم تو سختی دانشگامو ول کردم در به در دنبال کار قصد هارو پرداخت کنم  آخرش با اون ملی پول بخاطر تورم فقط رفتم یه گوشی بخرم و برم کلاس آرایشی یاد بگیرم.  بعدش خیلی تو فشار بودم به سرم زد بی خبر رفتم ترکیه قاچاقی دوبار رفتم یونان  آخرین بار دیپورت شدم به ایران ۲ماهه ایرانم  خالی برگشتم فقط تونستم با لپ تاپ که دارم بفروشم وسیله مغازه رو تعبیه کنم مغازه بابام تو پایین شهره آرایشگاه کردم ۱ماهه ولی الان کاره خودمو دارم خوشحال نیستم   انکار چیزی خوشحالم نمیکنه دیگه. ببخشید طولانی بود 

چقدر سردرگمی 

البته سن ت هم کم بود 

ولی دقیقا چی می خوای 

تصمیم که گرفتیم باید بدونیم هر تصمیمی یه هزینه ای داره اون انتخاب دوم که کنسل شد 

و ما با اطلاع به این هزینه انتخاب مون رو کردیم 

تو هدف دقیق ت مشخص نیست 

ولی از اراده،پشتکار و عزت نفس ت خوشم اومد 

هر چند نردبون رو روی دیوار اشتباهی تکیه داده بودی 

ولی خیلی جوونی 

و هیچ اشکالی نداره

چقدر فعالی ماشاالله

ولی ناشکری 

و اینکه بدون با مهاجرت چیزی حل نمیشه

همینجا به اهدافت برس ، با صبوری و تلاش مستمر و اینکه در یک جایگاه و شغل بمونی خیلی بهتره بنظرم

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر سردرگمی  البته سن ت هم کم بود  ولی دقیقا چی می خوای  تصمیم که گرفتیم باید بدو ...

الان دارم. سعی میکنم مغازه رو ببرم جلو مشتری جذب کنم ولی باز انکار یه چیزی کمه. هم سن و سال نو نگاه میکنم ۸۰درصدشون. نمی‌دونن چب می‌خوام چیکار کنن از هیچی خوشحال نیستن قبلا دغدغم این که کار خودم باشه الان کاره خودمه اما بازم یه چیزی خالیه

چقدر فعالی ماشاالله ولی ناشکری  و اینکه بدون با مهاجرت چیزی حل نمیشه همینجا به اهدافت برس ، ...

دیگه سختی های راه دیدم ۱میلیاردم بهم بدن نمی‌رم  این راهرو جوری که تو کمپ بودم ۱۵روز نون خالی ابمیوع میدادن

الان دارم. سعی میکنم مغازه رو ببرم جلو مشتری جذب کنم ولی باز انکار یه چیزی کمه. هم سن و سال نو نگاه ...

Voice تصمیم گیری سایت متمم رو گوش کن 

عالیه 

در مورد همین خواسته آدمی ست که میرسه دیگه راضی نیست و چیز دیگه ای می خواد