2777
2789
عنوان

خمیر پیتزا

87 بازدید | 18 پست

سلام خمیر پیتزا با دستور کی درست کردین که عالی بشه

عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲   ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰ 
دستور پروین  پیجش@parvinparnan

خوب میشه 

عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲   ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خاهرم یه دستور بهم داده عالیع نیاز به استراحتم نداره بدون تخم مرغه

میشه بگی

بگم بهت؟

عالیییی میشه اگه مو به مو اجر کنی

۳ پیمونه آرد

3 قاشق چایی خوری پودر خمیر مایع

یک قاشق چایی خوری شکر

نصف پیمونه روغن

یک پیمونه آب

اول ابی که جوشوندی و دماش ولرم شده رو با شکر قاطی کن بعد خمیر مایع رو بریز توش بزار کف کنه

بعد آرد و با نمک قاطی کن ۲ بار الک کن

اردو کم کم ب اب اضافه کن اخرش روغنو بریز

خوب با کف دست ورز بدع

یک ساعتم استراحت کنه

بگم بهت؟ عالیییی میشه اگه مو به مو اجر کنی ۳ پیمونه آرد 3 قاشق چایی خوری پودر خمیر مایع یک قاشق ...

ارد چی باشه بهتر میشه

خمیر جادویی من میزارم،۳لیوان آرد+یه قاشق خمیرمایه،یه تخم مرغ،یه لیوان شیر،۳ ق شکر ،یه کوچولو نمک،۵ ق روغن ،خمیر میکنی ،خمیر خیلی سفت نشه،یه ساعت بمونه پف کنه ،بعدش استفاده کن 

الهی امضای خدا پای همه آرزوهات💖💖💖
میشه بگی

یه لیوان اب ولرم و مخمر و یه قاشق چایخوری نمک و یه قاشق چایخوریم شکر بریز و ۵ قاشق روغن رو قاطی کن و به اندازه ای خمیر جمع شه ارد بریز« به تعداد لیوان نگفتم چون رطوبت ارد با هم فرق میکنه » وقتی خمیرت جمع شد یه ده دقیقه ورزش بده یا ۱۰۰ بار بکوبش تو ظرفت خمیرت امادست و همون لحظه میتونی استفاده کنی من همیشه اینجوری درست میکنم خوشمزه هم میشه😄

سعی کن خمیر نه زیاد نازک باشه نه کلفت بعد دمای فر اگه ۲۰۰ باشه خیلی خوبه ۲۰۰ ب مدت نیم ساعت اینا

خیلی ممنون عزیزم لطف کردی