2777
2789
عنوان

خمیر پیتزا

89 بازدید | 18 پست

سلام خمیر پیتزا با دستور کی درست کردین که عالی بشه

عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲   ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰ 
دستور پروین  پیجش@parvinparnan

خوب میشه 

عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲   ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خاهرم یه دستور بهم داده عالیع نیاز به استراحتم نداره بدون تخم مرغه

میشه بگی

بگم بهت؟

عالیییی میشه اگه مو به مو اجر کنی

۳ پیمونه آرد

3 قاشق چایی خوری پودر خمیر مایع

یک قاشق چایی خوری شکر

نصف پیمونه روغن

یک پیمونه آب

اول ابی که جوشوندی و دماش ولرم شده رو با شکر قاطی کن بعد خمیر مایع رو بریز توش بزار کف کنه

بعد آرد و با نمک قاطی کن ۲ بار الک کن

اردو کم کم ب اب اضافه کن اخرش روغنو بریز

خوب با کف دست ورز بدع

یک ساعتم استراحت کنه

بگم بهت؟ عالیییی میشه اگه مو به مو اجر کنی ۳ پیمونه آرد 3 قاشق چایی خوری پودر خمیر مایع یک قاشق ...

ارد چی باشه بهتر میشه

خمیر جادویی من میزارم،۳لیوان آرد+یه قاشق خمیرمایه،یه تخم مرغ،یه لیوان شیر،۳ ق شکر ،یه کوچولو نمک،۵ ق روغن ،خمیر میکنی ،خمیر خیلی سفت نشه،یه ساعت بمونه پف کنه ،بعدش استفاده کن 

الهی امضای خدا پای همه آرزوهات💖💖💖
میشه بگی

یه لیوان اب ولرم و مخمر و یه قاشق چایخوری نمک و یه قاشق چایخوریم شکر بریز و ۵ قاشق روغن رو قاطی کن و به اندازه ای خمیر جمع شه ارد بریز« به تعداد لیوان نگفتم چون رطوبت ارد با هم فرق میکنه » وقتی خمیرت جمع شد یه ده دقیقه ورزش بده یا ۱۰۰ بار بکوبش تو ظرفت خمیرت امادست و همون لحظه میتونی استفاده کنی من همیشه اینجوری درست میکنم خوشمزه هم میشه😄

سعی کن خمیر نه زیاد نازک باشه نه کلفت بعد دمای فر اگه ۲۰۰ باشه خیلی خوبه ۲۰۰ ب مدت نیم ساعت اینا

خیلی ممنون عزیزم لطف کردی

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز