2777
2789
عنوان

رابطه..

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 31 پست

اون لحظه رو دوست داشته 

و قیافت و جذابیتت در اون لحظه رو دوست داشته 

اقایون وختی توی یک کافی شاپ خیابون بازار سر سفره عقد هرررر جایی میگن دوست دارم یعنی با تو بودن در این لحظه رو دوست دارم 

ولی برای خانوما فرق میکنه خانوما منظورشون بازه ی زمانیه در خالیکه اقایون منظورشون مکان و شرایط حاکم بر اون مکانه 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه اون شخص همسرت نبوده، زیاد به اون حرفا توجه نکن

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
اینجا مرد هست یکم خجالت بکشید به ما چه آخه؟

مرد که هیچ بچه مدرسه آیی هم هست.

شادی هدف زندگی نیست.شادی نتیجه یک زندگی معنادار هست.شادی چیزی است که به دست می آید وقتی معنادار زندگی کنی.شادی اصیل پیوستن به زندگی است. شادی مشارکت در حیات است و ادا کردن سهم مان در زندگی است و در مفهوم عمیقش پیوستن نی به نیستان است.

دیگه تو شوهرتو نشناسی من از کجا بگم شاید الکی بوده شایدم واقعا نظرش این باشه 

بابا گیر نده بیخیال 😂

عاشق نجوم و ماورام / خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه / یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره 🚶🏻‍♀️🍂 اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ...‌ ساعت رند ، عدد 7 و هر دم و بازدم ...