2777
2789
عنوان

رابطه..

822 بازدید | 31 پست

سلام 

امروز بعد مدت ها رابطه داشتم در حین رابطه

ازم خیلییی تعریف کرد و خیلی ابراز علاقه کرد

همش میگفت خیلی دوست دارم خیلی خوشگلی

بنظرتون واقعی یود یا ماله اون لحظه بود فقط دقیقا نمیدونم و خیلی دوست دارم بدونم 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اینجا مرد هست یکم خجالت بکشید به ما چه آخه؟

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

ببخشید رک میگم هیچ مردی رو تخت بداخلاق نیست(منظورم از بداخلاق اینه نمیاد ایراد بگیره)

کاربر سال ۹۸ "توتفرنگیعصبی " هستم تعلیق برای دفاع از واقعیت🤍لطفا بازخواستم نکنید من از روی عنوان تاپیک جواب کلی میدم حوصلم نمیکشه جزئیات رو بخونم🤍