2777
2789

مگه ابنکه حق هارو هم بده بجز حالا حق طلاق

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داماد چون یبار متاهل بود مهریه میلیاردی داده الان خیلی ترس داره بابتش

اگه سر مهریه بترسه سر بقیه چیزا هم عروسو اذیت میکنه چون تجربه بد داشته تقصیر این دختر که نیس، بعدم مشخصه بدقلقه اقا و بی اعصاب 

بعدم اول باید زمان میزاشته بگذره بعد دوباره ازدواج کنه که اون اثر بد قبلی کمرنگ شه 

اگه سر مهریه بترسه سر بقیه چیزا هم عروسو اذیت میکنه چون تجربه بد داشته تقصیر این دختر که نیس، بعدم م ...

میگه سختمه تنهایی زندگی کنم

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

میگه سختمه تنهایی زندگی کنم

سختی دلیل نمیشه انقد خانواده دخترو اذیت کنه و حرف قبول نکنه اگه دختره رو میخواد درست باید جلو بیاد

سختش باشه باید بگذرونه تا رشد کنه و وقتی حالش بهتر شد یکی رو بیاره تو زندگیش وگرنه بجای ارامش به همسرش ناراحتی و حال بد میده

سختی دلیل نمیشه انقد خانواده دخترو اذیت کنه و حرف قبول نکنه اگه دختره رو میخواد درست باید جلو بیاد ...

دیشب تماس گرفتن قبول کردن همون مهریه ای ک خانواده دختر تعیین کردن دختره رو خیلی دوست دارن میخوان عروسشون بشه حتما

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

مهریه ی قانونی مناسب تره

مثلا 114 سکه طلا عندالمطالبه ، مهریه منم همین بود

یوقت عندالاستطاعه نزاریا 

بعضیا دنگ خونه هم میزارن

مثلا 50 سکه و 3 دنگ خونه و این حرفا ولی زیر 50 سکه مهر نکن