2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آزلائیک اسید برایت مکس 

هر کی یه چیز میگه.

سینره استفاده کردی؟

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
سبوما اردن 

سینره استفاده کردی؟

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
سینره استفاده کردی؟

اره سنیره بعد اصلاحش دارم خوب 

اما من لک جوش رو ب اسنم داشت روزی دوبار میزنم اسپری ضدجوش و لک سبوما اردن الان یک ماهه خیلیرکم رنگ شده

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

اره سنیره بعد اصلاحش دارم خوب  اما من لک جوش رو ب اسنم داشت روزی دوبار میزنم اسپری ضدجوش و لک ...

چی؟ متوجه نشدم.

الان سینره خوبه یا نه؟ 

اره سنیره بعد اصلاحش دارم خوب  اما من لک جوش رو ب اسنم داشت روزی دوبار میزنم اسپری ضدجوش و لک ...

منم معمولا بعد از اینکه صورتمو بند میندازم جوش میزنه

چی؟ متوجه نشدم. الان سینره خوبه یا نه؟ 

من سنیره بعد اصلاح دارم 

بعد اپیلاسیون و اصلاح میزنم جوش نزنم 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

منم معمولا بعد از اینکه صورتمو بند میندازم جوش میزنه

سنیره بعد اصلاح ضدجوش خوبه 

آی پلاس هم خوبه

سنیره بعد اصلاح ضدجوش خوبه  آی پلاس هم خوبه

ممنون. پوستت خشکه؟

2790
2778
2791
2779
2792