2777
2789

دوستان سلام به همه.امیدوارم حالتون خوب باشه!

من تا چند وقت پیش پوست بی نهایت خشکی داشتم حالم دیگه داشت از همه چیز بهم میخورد. حتی پیش روانپزشک رفتم چون بر اساس گفته روانپزشک دچار افسردگی شده بودم و بعد از کلی صحبت متوجه شدم کم کاری از خودم بوده!

من اب زیاد نمیخوردم و مصرف ویتامینه هارو کلا کنار گذاشته بودم یا گهگاهی میخوردم.

نظافت اتاقم رو رعایت نمیکردم و کلا فقط یه ابرسان استفاده میکردم.

من چون پوست خشکی داشتم به یوتیوب مراجعه کردم و با دیدن فیلم های رسیدگی به پوست که بلاگرهای کره ای انجام میدادن و مشورت باهاشون چند مورد ابرسان و ماسک طبیعی درست کردم.(من مدرک تاپیک کره ای دارم) فقط خواستم بگم نگین طرف زر میزنه ، قصد پز دادن ندارم :-) 

پوستم خیلی خشک بود حتی خطوط ریزی هم روی پوستم وجود داشت.هر ابرسان کوفتی بگید استفاده کردمو و پیش هر  دکتر پوستی بگید رفتم و هر کاری گفتن کردم. بعد از مصرف ابرسان پوستم جمع میشدو کشیده میشد و‌بیشتر خشک میشد.مخصوصا وقتی از حموم می اومدم بیرون.منافذ پوستم باز بود و کرم رو صورتم میماسید و بعضی جاها پوسته پوسته میشد‌.

خلاصه بعد مراجعه به یوتیوب و دیدن فیلم های یه بلاگر دختر متوجه شدم اون هم مشکلات من رو داشته اما چون مدادم‌به خودش میرسه پوستش خیلی خوب شده.باهاش مشورت کردم‌و

گفت

۱_بجای اینکه یه بطری اب رو در یکساعت بخورید یا هشت لیوان اب رو ،سعی کنید هر یکساعت یک لیوان اب بخوری. مهم‌نیست هشت تا بشه یا بیشتر مهم اینه هر یکساعت باید اب برسه به پوست تا دهیدراته بمونه.

۲_مصرف غذاهای تند یا چرب برای پوست یا جوش هیچ‌مشکلی نداره یا حتی شیرینی جات فقط باید مصرفش رو‌کمتر کنید. مصرف کن اما کم

۳_ورزش های هوازی انجام‌نده

۴_سعی کن از بخور سرد استفاده کنی و یک روز در میون‌بری حموم ولی تایم‌حموم بیشتر از ربع ساعت نشه و اب نه گرم باشه نه سرد(ولرم)

بعد از همه اینا بهش گفتم ابرسان یا ماسک خوبی ندارم گفت خودت درست کن و این دستور رو‌خودش بهم داد

گفت هم‌منافذ رو به مرور میبنده و هم اگه پوست مختلط باشه چربی که در طول روز باهاش سرو‌کله میزنید متعادل میکنه.

اگر پوست خشک باشه ابرسانی میکنه و دهیدراته میشه و‌پوست به مرور روشن میشه.

روتینش اینجوری بود

گفت اول یک قاشق وازلین رو با نصف قاشق چای خوری شکر قهوه ای یا سفید قاطی کن. هر هفته به مدت ده دقیقه رو صورت بصورت دایره ای ماساژ بده‌ولی خیلی اروم.سعی کن موقعی حموم این کار انجام بدی.

بعد از اینکه از حموم اومدی بیرون ،خیلی سریع با یه تونر صورتت رو اروم با پنبه پاک کنی ،گفت برا تونر گل رز خشک تهیه کن و شیرش رو بگیر منظورش همون عرقشه یا اسانسش.من جاش گلاب استفاده کردم‌ولی گلاب دست ساز.بعد خیلی سریع باید صورتم با اب سرد میشستم و‌بدون اینکه خشک کنم با ماسکی که بهم دستورش گفت صورتم ماساژ میدادم. که با نصف قاشق پودر شیرخشک و یه الوئه ورا که پوست گرفته شده و با گوشکوب حسابی باهاش ور رفتم و مقداری اسانس نعنا که من عرق نعنا اندازه یه سه قاشق غذاخوری اضافه کردم.بعد اینارو مخلوط کردم و رو‌پوستم گذاشتم تا متوجه شدم نه خیلی خشکه نه خیلی تر بعد رفتم شستم و سریع ابرسان زدم که از ابرسان کامان استفاده کردم.

این ماسک رو گفت در طول روز عصر و شب قبل خواب بزن گفت مثلا ساعت پنج عصر و یازده شب.و موقعی که این ماسک رو صورتته یک لیوان اب بخور.

شوینده صورت رو گفت صابونی تهیه نکن و مال پوست های نرمال تا خشک باشه.

دوستان این چیزهایی بود که من در طول دو ماه انجام دادم.هم برای خودم و هم برای برادرم.برادرم خیلی اعتماد به نفسش کم بود و خیلی تنبل الان جوری شده خودش میاد بهم میگه ماسک درست کن.

صورتامون هم سفید شده و هم دیگه مثل قبل خشک یا خیلی براق نیست که‌پر از چربی باشه. حتی کرم هم رو پوستمون خوشگل میخوابه و دیگه خبری از اون پوسته های لعنتی نیست.

واقعا دوست داشتم یاهاتون به اشتراک بزارم تا به اونایی که رنجشون مشابه هست کمک کنم.امیدوارم کمکی کرده باشم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وازلین چیز خوبی نیست بمالی به صورت 

میدونم اما اگر توجه کرده باشین همه کره ای ها از وازلین زیاد استفاده میکنن اگر که مقدارش درست باشه و بعد از اینکه این اسکراب به صورت میزنین ده دقیقه بعدش اروم با شوینده صورت رو بشورین مشکلی ایجاد نمیکنه. گفت وازلین در فضایبدون بخار نباید استفاده بشه برا همین کفت حتما تو حمام استفادش کنین.

پس میگن وازلین خوب نیست پوست صورت و کدر میکنه موی زائد میزنه چه طوریه پس ..

من تا وقتی تو این سایت بودم همش همین نظرات رو‌خوندم اما موضوع اینه ما حتی نحوه استفاده و تایم مد نظر این محصولات رو نمیدونیم. من به شخصه حال نداشتم یه ماسک رو طبق تایم مورد نظرش استفاده کنم چون از نظرم وقت کشی بود اما حالا میبینم مشکل از خودمه که حتی حاضر نیودم درست وقت بزارم و همه چیز رو رعایت کنم

سلام عزیزم ممنون از اینکه تجربه آت رو در اختیار ما گذاشتی❤️ من صورتم جوش سرسیاه و سر سفید و منافذ ب ...

پوست مختلط هم همینجوریه من رو بینیم خیلی جوش سر سیاه داشتم تازه فکر میکردم مو هستن ولی همش جوش سر سیاه بود. بعد از مصرف این ماسک و استفاده از اسانس های طبیعی به جای تونر تقریبا پاک شدن. این محصولاتی که ما استفاده میکنیم همش الکل و عطر دارن که حتی باعث خشکی پوست هم میشن.امیدوارم کمکی باشه براتون

میدونم فکر میکنید اینا چه کاریه.اما کره ای ها فقط از محصولات مراقبتی استفاده نمیکنن.اونا در طول روز کلی اسکراب و سرم و ابرسان و ماسک استفاده میکنن که اکثرن دست ساز و باتوجه به پوست خودشونه.چون محصولات کره ای خیلی هزینه بر هستن و سعی میکنن به قول خودمون میان وعده صورتشون رو‌خودشون تهیه کنن. اگه فقط از محصولات استفاده کنین به مرور دچار پیری پوست میشین. چون همه محصولات مقداری الکل دارن و اگر با این محصولات محصول طبیعی ابرسان مانند استفاده نشه کم کم صورت کدر میشه و در سنین بالاتر پوست دچار  پیری و‌چین و‌چروک میشه.

خیار‌و گل رز هم یمی دیگه از ماسک هایی هست که کره ای ها زیاد استفاده میکنن‌ ولی باید هفته ای یکبار استفاده بشه.

اینا چیزهایی بود که یه دختر کره ای بهم توضیح داد و اخرین چیزی که بهم گفت این بود که صورت ایینه هر فرده پس بهش اهمیت بده و تایم براش بزار