2777
2789

اگه ازش مطمین بودم اره چرا که نه 

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

از نظر اینکه با خانما برخورد دارن؟

بله چرا که نه 

وسعت دیدتونو سطح فکرتونو بالاتر ببرین

اینجور باشه اصلا نباید ازدواج کنین 

وقتی با تو❤ راه میرم بارون میگیره🌧 دل من بی تو آسون میمیره❤ میمیرم واسه تو❤ نفسم میگیره💕 با تو 💖همه چی قشنگه میشه رنگ چشماتو 💖من همش دیوونه بازی میکنم تا تو💗 شبیه خودم شی بازم عاشقم شی💗🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره ترس از مقایسه  کلا اکثر مردا ظاهر رو مقایسه میکنن یا من حساسم

کلا ازدواج نکنین تا این طرز فکرو دارین 

خودتون اذیت میشین 

مرد درست و حسابی خیر 

تو این سایت هر چی دیدین خوندین باور نکنین وگرنه زندگی تونو میبیازین

وقتی با تو❤ راه میرم بارون میگیره🌧 دل من بی تو آسون میمیره❤ میمیرم واسه تو❤ نفسم میگیره💕 با تو 💖همه چی قشنگه میشه رنگ چشماتو 💖من همش دیوونه بازی میکنم تا تو💗 شبیه خودم شی بازم عاشقم شی💗🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

الان قبول کردم خودش آرایشم میکنه.....

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
کلا ازدواج نکنین تا این طرز فکرو دارین  خودتون اذیت میشین  مرد درست و حسابی خیر  ت ...

ممنون

بله دقیقا خیلیش بخاطر اینه تو این سایت یه مرد درست حسابی رو تعریف نکردن ناخودآگاه تاثیر میذاره

ممنون بله دقیقا خیلیش بخاطر اینه تو این سایت یه مرد درست حسابی رو تعریف نکردن ناخودآگاه تاثیر میذار ...

من موافقم بانظر تون البته من شیش ماه ازدوج کردم .بدی  ندیم و قراره ازش اینجا تعریف کنم چون خودش عضوم کرد تو سایت ....

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
من موافقم بانظر تون البته من شیش ماه ازدوج کردم .بدی  ندیم و قراره ازش اینجا تعریف کنم چون خودش ...

جدی میگین؟ پزشک زیباییه؟ چطور آشنا شدین 

یا شوخی میکنی و من از سادگی باور کردم  

همینش ترسناکه والا      

نه چرا دیگه چشمش دنبال کسی نیست