2777
2789
نه بابا هر سال 20 درصد هست

درحال حاضر، متوسط افزایش حقوق کارمندان به نسبت ۲۰ درصد تصویب شده است و حداقل حقوق آنها نیز مبلغ ۱۰ میلیون تومان تعیین شده است. به اضافه‌ی این، ۳ هزار امتیاز (معادل ۱ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان) به حقوق کارمندان دولت اضافه می‌شود و حق عائله‌مندی و حق اولاد آنها نیز افزایش قابل توجهی خواهند داشت. با این توصیفات، متوسط افزایش حقوق کارمندانی که کمتر از ۲۰ میلیون تومان دریافت می‌کنند، تقریباً ۴۰ درصد خواهد بود.

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

درحال حاضر، متوسط افزایش حقوق کارمندان به نسبت ۲۰ درصد تصویب شده است و حداقل حقوق آنها نیز مبلغ ۱۰ م ...

خوب شوهر من کارمندنیست البطه عیدی رو کارمندی میدن

نگاه پارسال 12 بود امسال شد 16 بله هرسال20 

پارسال ۲۷ درصد بود بزنید گوگل هم میاره ، 

درکل خیلی کمه

واسه کارگرا ۵۰ درصد هم گفتن ولی هنوز هیچی تایید نشده

الان صابخونه به ما گفته کرایه امسال ۶ تومن 

اینجا ک هستیم از مرکز یه شهر کوچیک فاصله داره و روستا حساب میشه دوتا مغازه درست درمون نداره ، بعد کرایه ای که میخواد بگیره در حد خونه های تو مرکز استان ماست 😐 

هرچقدرم افزایش حقوق داشته باشیم همش میره تو جیب صابخ‌ونه و بانک 🤥

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

خوب شوهر من کارمندنیست البطه عیدی رو کارمندی میدن

عیدی چقدر دادن ؟ همسرم عیدی منو داد ولی نپرسیدم چقدر دادن فکر کنم ۱۳ داده باشن

چقدر گرون هر چیز تو یگوگل رو باور نکن

خب خودم یادمه همسرم گفت ۲۷ درصد اضافه کردن ک 

مگر اینکه واسه شما فرق کنه 

سال قبلشم ۵۷ درصد بود ک خیلی خوب بود

اگراشتباه نکنم 4200 سه تا بچه دارم

با توجه به پایه حقوق میدن