اولا ادب داشته باش دوما من خودم دانشجوی پرستاری ام و خبر دارم خنده های عصبیتم برا خودت نگه دار
تا حالا خنده عصبانی نداشتیم که به لطف شما به دایره لغات زبان فارسی اضافه شد😂😂😂😂 چی میگی تو😂 اتفاقا اونی که اطلاعاتش درست نیست جنابعالی هستی معلومه که دروغ میگی
خنده هیستیریک نشنیدی بیسواد؟!! همه دروغ میگن غیر تو .باشه اگه اروم میشی پرستار ۷ میگیره ول کن .😉
الان فک کنم تو خیلی عصبی شدی 🤣 اروم باش😂 من برام مهم نیست کی چقدر حقوق میگیره احمق مث این که تو خیلی برات مهمه😂😂ریپلای کنی جواب نمیدم گوسفند حوصلتو ندارم چون بیشخصیتی
الان فک کنم تو خیلی عصبی شدی 🤣 اروم باش😂 من برام مهم نیست کی چقدر حقوق میگیره احمق مث این که تو خی ...
@niniyar_1 عزیز این عقده ای رو از سایت جمع کنید چند ساله پشت کنکوره ب پرستارا توهین میکنه .باقی تاپیکاشم همینه حرص داره از پرستارا و نمیدونه چیکار کنه پستای دیگشم تو تاپیکای دیگ دیدم .جمعش کنید لطفا این عقده ایو بلکه یکم اروم بشه
خوب کم اووردی به نی نی یار ها پناه اووردی😂😂 نمیخواستم جوابتو بدم چون بیشعور بی شخصیتی 😂😂 من با ...
دوتا فحش کاری نداره ک ادم بخواد کم بیاره منم اگ مثل تو بودم حتما جوابتو میدادم ولی من شان و شخصیتم اجازه نمیده جواب تو عقب مونده عقده ای رو بدم .نی نی یار خودش جواب میده 😉 خنده های عصبی هم نکن مریض میشی 🤫