2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اولا ادب داشته باش دوما من خودم دانشجوی پرستاری ام و خبر دارم خنده های عصبیتم برا خودت نگه دار

تا حالا خنده عصبانی نداشتیم که به لطف شما به دایره لغات زبان فارسی اضافه شد😂😂😂😂 چی میگی تو😂 اتفاقا اونی که اطلاعاتش درست نیست جنابعالی هستی معلومه که دروغ میگی

تا حالا خنده عصبانی نداشتیم که به لطف شما به دایره لغات زبان فارسی اضافه شد😂😂😂😂 چی میگی تو😂 اتف ...

خنده هیستیریک نشنیدی بیسواد؟!! همه دروغ میگن غیر تو .باشه اگه اروم میشی پرستار ۷ میگیره ول کن .😉

کاربری دست دو نفر👧
خنده هیستیریک نشنیدی بیسواد؟!! همه دروغ میگن غیر تو .باشه اگه اروم میشی پرستار ۷ میگیره ول کن .😉

الان فک کنم تو خیلی عصبی شدی 🤣 اروم باش😂 من برام مهم نیست کی چقدر حقوق میگیره احمق مث این که تو خیلی برات مهمه😂😂ریپلای کنی جواب نمیدم گوسفند حوصلتو ندارم چون بیشخصیتی 

هرجور خودت فکر میکنی درسته😐😂

حتما درمان شو😂

الان فک کنم تو خیلی عصبی شدی 🤣 اروم باش😂 من برام مهم نیست کی چقدر حقوق میگیره احمق مث این که تو خی ...

@niniyar_1 عزیز این عقده ای رو از سایت جمع کنید چند ساله پشت کنکوره ب پرستارا توهین میکنه .باقی تاپیکاشم همینه حرص داره از پرستارا و نمیدونه چیکار کنه پستای دیگشم تو تاپیکای دیگ دیدم .جمعش کنید لطفا این عقده ایو بلکه یکم اروم بشه

کاربری دست دو نفر👧
 @niniyar_1 عزیز این عقده ای رو از سایت جمع کنید چند ساله پشت کنکوره ب پرستارا توهین میکنه .ب ...

خوب کم اووردی به نی نی یار ها پناه اووردی😂😂

نمیخواستم جوابتو بدم چون بیشعور بی شخصیتی 😂😂

من با ادمایی در حد تو هیچ حرفی ندارم

کی گفته من پشت کنکورم روانی چیزی هستی مشکل عقلی داری فضول خنگ 😂

خوب کم اووردی به نی نی یار ها پناه اووردی😂😂 نمیخواستم جوابتو بدم چون بیشعور بی شخصیتی 😂😂 من با ...

دوتا فحش کاری نداره ک ادم بخواد کم بیاره منم اگ مثل تو بودم حتما جوابتو میدادم ولی من شان و شخصیتم اجازه نمیده جواب تو عقب مونده عقده ای رو بدم .نی نی یار خودش جواب میده 😉 خنده های عصبی هم نکن مریض میشی 🤫

کاربری دست دو نفر👧
دوتا فحش کاری نداره ک ادم بخواد کم بیاره منم اگ مثل تو بودم حتما جوابتو میدادم ولی من شان و شخصیتم ا ...

من خنده های شادی میکنم 😂😂😂بی عقل تو عصبی نشو

خودتم نفهمیدی چی گفتی 😐😂

نی نی یار فهمید تو بی عقلی ادامه نداد 😂

پس ببین حق با کیه😐😂

در حدی نیستی که باهات بحث کنم چون نفهمی 😂

من خنده های شادی میکنم 😂😂😂بی عقل تو عصبی نشو خودتم نفهمیدی چی گفتی 😐😂 نی نی یار فهمید تو بی ع ...

اول یخورده اب بخور اروم شی ک بفهمی چی نوشتم انشالله قبولم شی اینقدر سوز نزنی .نی نی یارم میاد نگران نباش .

دیگه هم ریپ نزن عقب مونده عقده ای بخون قبول شی بجا الافی 🤫 ریپ هم بزنی نمیام  بگو تا جونت دراد 

کاربری دست دو نفر👧
اول یخورده اب بخور اروم شی ک بفهمی چی نوشتم انشالله قبولم شی اینقدر سوز نزنی .نی نی یارم میاد نگران ...

گره گوره چرا میترسی از بعدش که جواب نتونی بدی 😂 وقتی واق واق میکنی چرا فرار میکنی هر چند میدونم میخونی 😂

چیو بخونم روانی داستان چگونه تو رو با شخصیت کنیم؟

وقتی زر میزنی در نرو روانی😂

نی نی یار هم نمیاد میدونه تو لوچی😂