2777
2789
عنوان

مردم اوسکولن!

303 بازدید | 10 پست

یه جا آگهی کار گذاشته بود حسابدار میخوام بدون سابقه کار محیطشم مردونه بود حالا من قبول کردم رفتم بعد طرف نه کامپیوتر رو روشن کرد نه کاری داد بهم منم منتظرم بیاد کامپیوتر روشن کنه کار با نرم افزار که از قبل گفت رو بهم بگه دیدم نه  گوشی گرفتم دستم اومده میگه تو محیط کار کم گوشی بگیر دستت در خالی خودش میرفت بیرون منم بیکار اونجا سیستم روشن نمیکرد تو برگه به من مسئله داده میگه اینارو ثبت بزن قبول دارم حسابداری همینه ولی من گفتم سابقه کار ندارم اصلا 

بعد کلا از محیطشم خوشم نیومد همون یکبار شد نمیخواستم برم خودشم زنگ نزد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فضایی که ترسیم کردی چیزی که من مجسمش کردم:

یه ادم پولدار بیکار چنتا ادم بیکار رو استخدام کرده و همشون وانمود میکنن بیکار نیستن و حقوق میگیرن و کسیم نباید تو تایم بیکاریش استراحت کنه یا سرش بره تو گوشی😂😂😂😂😂

01/10/01 بی بی چکم مثبت شد 🥰 خدای مهربون هیچکسو منتظرِ دیدنِ نی نی کوچولوش نذار🥺🤲
فضایی که ترسیم کردی چیزی که من مجسمش کردم: یه ادم پولدار بیکار چنتا ادم بیکار رو استخدام کرده و همش ...

نه اتفاقا اشتباه ترسیم کردی یه فروشگاه سنگ سرامیک بود درش کهنه باز سیستم باز نمی‌کرد کامپیوتر کهنه

نه اتفاقا اشتباه ترسیم کردی یه فروشگاه سنگ سرامیک بود درش کهنه باز سیستم باز نمی‌کرد کامپیوتر کهنه

اوضاع خیلی بهم ریخته تر از تصوراتم بود😂😂😂😂

01/10/01 بی بی چکم مثبت شد 🥰 خدای مهربون هیچکسو منتظرِ دیدنِ نی نی کوچولوش نذار🥺🤲

من حالا یجا رفتم مصاحبه . بمن گفت ۴و نیم بیا 

۴ جلو در بودم دیدم بسته س

نشستم سر کوچه رو نیمکت . ببین کوچع بن بست عصر جمعه م بود خیابون خلوت مغازه ها بسته بود

خلاصه تا ۵ واستادم بیاد .زنگ زدم گفت من بالا خوابم الان درو میزنم بیا بالا

رفتم بالا دیدم داره با یکی مصاحبه میکنه . 🤣🤣

نمیدونم دختره از کی اونجا بود  . اصلا دوس دخترش بود کی بود . بعد چرا مرده بمن گفت خواب بودم .اخه منم تو اون یک ساعت ندیدم کسی بره بالا 

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
الان دیگه آبرو واسم نمونده هرکسی میبینه میگن سرکاری میزارن کار پیدا نکن

ب بقیه چ ربطی داره . بگو خوشم نیومد از محیطش تمام . والا من ب شوهرمم نمیگم این چیزارو . 

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن