2777
2789
شاید چند جا از قبل جیش کرده بوها رو‌ قاطی میکرده 

نمیدونم شاید☹️

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

عروس هلندی دستشوییش مثل دستشویی جوجست آدم می‌تونه با دستمال کاغذی تمیز کنه   اما خرگوش مث ...

هرجا ممکنه بریزه؟نمیشه یادش بدیم؟

لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظیم" خداى عزوجل به خاطر آن هفتاد نوع بلا را از انسان دور مى‌گرداند 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تو اینستا دیدم یاد داده بودن 

اما عروس من هر جا می‌رسید کارشون میکرد 

ولی میگم اصلا با خرگوش قابل مقایسه نیست تازه عروس دستشوییش نجس نیس اما برای خرگوش نجسه

لطفا برای خوب شدن مریضیم دعا کنید

پرنده ها کنترلی رو دستشویی شون ندارن جزاینکه یه پوشک مخصوص پرنده بگیری تو پت شاپها دارن ولی بنظرمن که حیوونها اذیت میشن

پسرم جان دلم مگرمیشود باشی ومن آرزوی دیگری داشته باشم 
خوب عروس هلندی واسه دستشویی کجا میره؟

عروس هلندی اگه خواستی بگیری بعد از پایان سرلاک خوری بگیر فوق العاده باهوشن تو همون قفس که هست بهش یاد بده پی پی جا جا و تا پی پی نکرده بیرون نیارش خودش خودکار یاد میگیره ضمن اینکه پی پیش بو نداره اگر یوقتم از دستش در بره جایی غیر از قفس کثیف کاری کنه سریع با یه کوچولو الکل پاکش کن ولی یه دنیا عشقه این خلقت نازنین خدا 

عروس هلندی اگه خواستی بگیری بعد از پایان سرلاک خوری بگیر فوق العاده باهوشن تو همون قفس که هست بهش یا ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13225354/%d8%af%d8%a7%d8%b1%d9%87-%d9%85%db%8c%d8%b4%d9%87-24-%d8%b3%d8%a7%d8%b9%d8%aa-%da%a9%d9%87-%d9%86%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%a8%db%8c%d8%af%d9%85?postId=331712611. اینو گزارش بزن مرسی 

فقط خدا 😌
کف قفسش جیش میکنه خو🤣🤣

نه منظورم وقتی آزاد میچرخه میتونیم یادش بدیم بره تو قفس یا هرجا رسید شلیک میکنه😂

لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظیم" خداى عزوجل به خاطر آن هفتاد نوع بلا را از انسان دور مى‌گرداند 
خواهر من از خرگوش بیماری زردزخم گرفت

علت زرد زخم در کودکان معمولا به دنبال آلودگی با میکروب‌هایی مانند استافیلوکوک اورئوس و استرپتوکوک پیوژن ایجاد می‌شود. باکتری ‏استافیلوکوک اورئوس بر روی پوست انسان و استرپتوکوک پیوژن در دهان به طور طبیعی وجود داشته و زندگی می‌کنند. با این حال، زمانی که پوست دچار آسیب می‌شود این باکتری‌ها می‌توانند باعث ایجاد عفونت شوند.

زمانی که کودک با عفونت در ارتباط باشد، احتمال انتقال آن زیاد است. به‌خصوص اگر کودک زخم تازه‌ای داشته باشد، انتقال راحت‌تر انجام می‌شود. به‌عنوان‌مثال در ورزش‌های تماسی مانند کشتی یا کاراته ممکن است، این باکتری منتقل شود. همچنین کودکانی که سایر مشکلات پوستی مانند نیش حشرات، اگزما یا شپش دارند، بیشتر در معرض این بیماری قرار می‌گیرند.

پسرم جان دلم مگرمیشود باشی ومن آرزوی دیگری داشته باشم