2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشید اسی میشه اینجا یه سوال کنم از کسی که بلده جوابم بده

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

بله عزیزم بگو

بببخش عزیزم میتونی ایه ۱۸۷ قران سوره بقره رو برام نگا کنی و نظرت رو بهم بگی 

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 

وای من همش سر وضو باز یه مدته شک میکنم خسنه شدم .واسه یه نماز شاید چندبار وضو میگیرم. همش مسح پا که میکشم میگم وای همه جاش خیس شد نشد بعد میگم نه نشده و باز از اول وضو میگیزم.خسته شدم چیکاز کنم درست بشم.یه مدت خوب میشم یه مدت وسواسم میاد سراغم

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

اسی جان چرا خودت نگاه نمیکنی.. هم تفسیرش تو نت هست و هم معنیش... اگر جزء آیات اول صفحه راست قران هم باشه تفسیر استخاره اش هم هست

خوب من مطالب تانفهومی ندیدم خیلی واضحه میگه تا قبل اذان صبح میتونین نزدیکی داشته باشین .

خدایا،راهی نمی بینم ،آینده پنهان است، اما مهم نیست همین کافی ست که تو راه را میبینی و من تو را...

من فکر کردم در مورد احکام مشکلی داری گلم،حقیقتش من خودمم خیلی قرآن خون نیستم گاهی میخونم،تو گوگل تفسیر این آیه رو سرچ کن یا اگه استخاره کردی ،تو گوگل سرچ کن استخاره آیه ۱۸۷ بقره،کامل برات توضیح میده.

بله؟

سوالا اینه میتونی ایه ۱۸۷ سوره بقره رو نگاه کنید 

من از پارسال اول فروردین توسل کردمب آقا امام زمان عج برای ازدواجم دیشب کلی گریه و شکایت کردم ک آقا جان دعام نکردی پیش خدا و آخراش و با خدا کلی از مشکلات مجردیم گفتم و اینک روز هم نگرفتم امسال بعدش گفتم خدایا آقا جان حرفتو بم بگو هر هرفی داری دیگ ایه ۱۸۷ سوره بقره اومدش بنظرتون منظورش چیه ب ازدواجم میخوره تو این شبها ؟

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 
وای من همس سر وضو باز یه مدته شک میکنم خسنه شدم .واسه یه نماز شاید چندبار وضو میگیرم. همش مسح پا که ...

عزیزم این وسواس هست. اگه داره شدید میشه برو دکتر حتما، هرچی سنت کمتر باشه. بهتر مهار میشه. چیزی نیست که دست خودت باشه. مغزت مدام بهتر فرمان میده و هی شک می کنی و بعد تکرار، اگر انجام ندی مضطرب میشی. 

تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1