این علائم کمکاری تیروئید هست؛ یک چکاپ کامل خون بدن؛
آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بیعدالتی مردان میبرند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار میبرم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)
آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بیعدالتی مردان میبرند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار میبرم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)
خب عزیزم خودت میگی فکرش مشغوله دیگه شما سعی کن محیط خونه رو براش آروم و شاد کنی من یه بار با مشاور صحبت میکردم میگفت آدم وقتی زیاد فکرمیکنه به یه حالتی میرسه بهش میگن مکالمه ی ذهنی هی تو ذهنش با خودش حرف میزنه واسه همین اصلا حواسش نیست داره چی کار میکنهِ هم دچار وسواس میشه مثلا هوار بار چک میکنه ماشین رو قفل کرده یا نه هم ممکنه کارارو اشتباه انجام بده مثلا کیف پولشو بذاره تو یخچال! چون خودش یه جاس فکرش جای دیگه تو اینجور موارد هم خود فرد باید تا دید این حالت براش پیش اومده فکرشو جمع کنه به کارش مثلا بلند بلند بگه داره چی کار میکنه هم اطرافیان نذارن با خودش وارد مکالمه بشه هی باهاش صحبت کنن حتی دم خواب هم وقتی خوابش میاد بره تو تخت که قبلش فکر نکنه و مثلا گوسفند بشماره تا خوابش ببره یا از تکنیکای ریلکسیشن استفاده کنه وگرنه اگه ادامه پیدا کنه منجر به بیماری های بدتری میشه پرخاشگریش هم احتمالا از همین درگیری ذهنیشه