2777
2789
عنوان

سوال داشتم

175 بازدید | 32 پست

سلام‌ نی‌نی سایتی های عزیز

خیلی خلاصه بگم امروز مادر شوهرم بهم گفت که دختر همسایشون از نامزد من‌خوشش‌ میومده داشت تعریف میکرد که دید من‌ناراحت شدم دیگه ادامه نداد خیلیم بهم تاکید کرد که پسرش نفهمه 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بابا بیخیال 

مادرشوهرم من تا یه سال بعد عقدم هی میگفت برای پسرم فلان دخترو میخاستم فلان دخترو مد نظرم بود و ....از این حرفا زیاد میزنن که بگن پسرشون خاطرخواه زیاد داشته .منم اوایل ناراحت میشدم الان به چپمم نیست

تو میدونی، من چیزی نگم بهتره... 
بابا بیخیال  مادرشوهرم من تا یه سال بعد عقدم هی میگفت برای پسرم فلان دخترو میخاستم فلان دخترو ...

خوش به حالت که به چپت‌ نیست

منه خاک‌تو سر بدجوری بد دل و حساسم

ولی‌چون تاکید کرده که‌نگم و اگه بفهمه گفتم خیلی بد میشه واسم نمیدونم‌ چیکار کنم

عزیزم اگه یکم عقل داشته باشی این موضوع رو به نامزدت نمیگی و نمیری دعوا درست نمیکنی  که تا آخر عمر این کارت یادش بمونه و نقطه ضعف بدی دستش 

دختر همسایه

دختر همسایه شوهر منم خاطرخواه شوهرم بوده و به بهانه های مختلف بهش پیام میداده.وقتی از شوهرم پرسیدم چرا بهش پا ندادی گفت من از دخترایی که خودشون سمت من میان بدم میاد.دختر باید دست نیافتنی باشه.با این حال که دختر همسایشون از من قشنگ تر بود اما شوهرم اومد خواستگاری من نه اون.تا مدتا هم حسرت رو تو چشم دختر همسایه میدیم و کیف میکردم😅😎

تو میدونی، من چیزی نگم بهتره...