2777
2789
عنوان

این غم نوشته بماند ب یادگار...

183 بازدید | 20 پست

بماند ب یادگار از اخرین روز های 1402...خدایا تو شاهدی از زندگی تکراری و بیکاریم خسته شدم تو شاهدی درس خوندم و تلاش کردم برای آزمون استخدامی.... خدایا خیلی ازت کمک خواستم... خدایا تو شاهد نشدن های زندگیم تا این لحظه بودی.... خدایا این بار اجابتم کن..... ب زندگیم تگنور بتابون و دوباره زندم کن.... 

خدایا.. بذار قبل از مردن ب معنای واقعی زندگی کنم.... خدایا ب خودت قسم نذار ببازم.... بلندم کن. 

📚🌨️☕وقتی صبح به غلظتِ تاریکیِ شب میدمد، یعنی ای انسان، حتی اگر در کشاکشِ ظلمات و ناامیدی هستی، بدان که فرج نزدیک است. بزودی نور به تاریکیِ تن و خانه‌ات میدَوَد و تو شاهد صبح زندگی‌ات خواهی بود…

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی همین روزا معجزه زندگی تو ببینی عزیزم⁦❤️⁩ خدایی که صبوری هاتو دیده مطمعن باش یه جا برات معجزه می ...

خیلی دلم تنگه.... دلم میخاد سر بذارم رو شونه یه غریبه های های گریه کنم... 😭😭😭

📚🌨️☕وقتی صبح به غلظتِ تاریکیِ شب میدمد، یعنی ای انسان، حتی اگر در کشاکشِ ظلمات و ناامیدی هستی، بدان که فرج نزدیک است. بزودی نور به تاریکیِ تن و خانه‌ات میدَوَد و تو شاهد صبح زندگی‌ات خواهی بود…
خیلی دلم تنگه.... دلم میخاد سر بذارم رو شونه یه غریبه های های گریه کنم... 😭😭😭

الهی دورت بگردم من عزیزدلم 🥺⁦❤️⁩ کاش پیشت بودم هرچه قدر دوست داشتی گریه میکردی 🙂 غصه نخور خب؟ درست میشه همیشه که این جوری نمی‌مونه عزیزدلم 

الهی دورت بگردم من عزیزدلم 🥺⁦❤️⁩ کاش پیشت بودم هرچه قدر دوست داشتی گریه میکردی 🙂 غصه نخور خب؟ درست ...

فدات مهربونم🙏🏻🙏🏻💚💚💚

منی که همین حرفا رو دارم ،حتی سخت تر و با وجود اوضاع روانی بد و افسردگی و چند سال سخت تو زندگی خوندم و روزای آخر روحیه م بهم ریخت و نتونستم خوب آزمون و بدم سر جلسه ...💔

این حرفام فقط یِ بخش خیلی کوچکیِ ،فقط و فقط خدا میدونه تو این روزا چی بهم گذشت و میگذره و چجوری دارم درد میکشم ،اما باز امید م به خداست ،که همه چی دست خودشه ... 

امیدوارم جفت مون بیایم و اینجا از خوشی مون م بگیم بعد این غما ... .

التماس دعا 🙂🙏🌻

منی که همین حرفا رو دارم ،حتی سخت تر و با وجود اوضاع روانی بد و افسردگی و چند سال سخت تو زندگی خوندم ...

دورت بگردم عزیزم.... میفهممت... خیلی سخته.... خیلی سخته زحمت ادم ب هدر بره و نتونه کاری کنه.... عذابه.... 

انشاالله بهترینااااا برات رقم بخوره و همه چیز جبران بشه💚💚💚💚

چه مدت خونده بودی؟.... کاش رفته بودی حداقل هرچی میدونستی میزدی

وای دقیقا منم این مشکلو دارم

چه مشکلی 

همین زندگی تکراری و بیکاری و اینا

ازمون استخدامی هم دادی امسال؟ 

دورت بگردم عزیزم.... میفهممت... خیلی سخته.... خیلی سخته زحمت ادم ب هدر بره و نتونه کاری کنه.... عذاب ...

خدانکنه عزیزم ،دقیقا خیلی سخته اونم اگه بخاطر آدما و فامیلا و کارا و فکر و خیال و اذیت شون باشه 💔🤦‍♀️😬

الهی آمین ،خدا از دهنت بشنوه ،همچنین ،انشاالله خدا با یک جبران جانانه دلمون و خوش کنه 🤍

کمتر از ۱ ماه ،رفتم سر جلسه ولی عملکرد م خوب نبود ،سردرد و گرفتگی سر داشتم، مغز م کار نمی‌کرد درست 🤕💔

خدانکنه عزیزم ،دقیقا خیلی سخته اونم اگه بخاطر آدما و فامیلا و کارا و فکر و خیال و اذیت شون باشه 💔🤦 ...

توکل ب خدا.... 💚💚💚💚

خدانکنه عزیزم ،دقیقا خیلی سخته اونم اگه بخاطر آدما و فامیلا و کارا و فکر و خیال و اذیت شون باشه 💔🤦 ...

من زمان کم اووردم.... چن تا ک شک داشتم غلط زدم.... اصلا به حال گندی.... الانم از استرس شب و روز ندارم.... تو از الان برای مصاحبه میخونی؟ شاید قبول شدیم